[#1] Amigowcze, jak instalatorujesz "golsa" na HDD?
Za nim pojawią się brednioseriale na ten temat obok innych brednioseriali nie na temat, sponsorowane przez znanego trolla, to zapytam ja Was.OKOKOK

Jak sobie instalujecie goły system 3.1?
Ja przegrywam dyskietki za pomocą jakiegosik filemastera, pamiętając o strukturze katalogów AmigaOS.

Oczywiście już z 20 lat tego nie robiłem, ale wciąż o tym pamiętam, gdybym miał czasami instalować. A czy Wy pamiętacie?OKOKOK
[wyróżniony] [#2] Re: Amigowcze, jak instalatorujesz "golsa" na HDD?

@Andrzej Drozd, post #1

Jedyny brednioserial jaki widac na tym forum to Andrzej Drozd.
[wyróżniony] [#3] Re: Amigowcze, jak instalatorujesz "golsa" na HDD?

@Andrzej Drozd, post #1

Zróbcie z nim ktoś porządek xD bo takich durnych pytań nie widziałem jeszcze jak zyje xD
[#4] Re: Amigowcze, jak instalatorujesz "golsa" na HDD?

@Rax7777, post #2

Uderz w stól, a Kakuś się odezwie.OK
[#5] Re: Amigowcze, jak instalatorujesz "golsa" na HDD?

@Paul149, post #3

Jak wytrzeźwiejesz, to możesz mnie podać do sądu.OKOKOK
[wyróżniony] [#6] Re: Amigowcze, jak instalatorujesz "golsa" na HDD?

@Andrzej Drozd, post #1

A więc tak, teraz będzie instalatorowanie AmigaOS3.1 na HDD, bez dyskietków (których trolle i kakusie i tak nie mają).
Ano, towarzysze i obywatele. Przed rękoczynnym załodawaniem systemu 3.1 na HDD, należy zapoznać się z instrukcją obsługi AmigaOS3.1., oraz z obsługą programu typu Filemaster/DOpus. Kolejne info już w krótce, the fresh maker - Goście od Nirvany
[wyróżniony] [#7] Re: Amigowcze, jak instalatorujesz "golsa" na HDD?

@Andrzej Drozd, post #1

WB ma swój instalator.

Teraz się już nie instaluje, zwyczajnie przerzuca się ClassicWB na kartę/dysk w winuae.
[wyróżniony] [#8] Re: Amigowcze, jak instalatorujesz "golsa" na HDD?

@sanjyuubi, post #7

Teraz się już nie instaluje, zwyczajnie przerzuca się ClassicWB na kartę/dysk w winuae.

Po co się produkujesz widzisz przecież że to specjalnie robi bo mu się nudzi w domu... On wie o tym ale pisze pierdy żeby tylko z kimś zacząć durny temat
[wyróżniony] [#9] Re: Amigowcze, jak instalatorujesz "golsa" na HDD?

@sanjyuubi, post #7

Na neoAmigach też można przygotować dysk do Amigi.

Na Efice w OF mam amigowe RDB i filesystemy FFS i SFS.
[#10] Re: Amigowcze, jak instalatorujesz "golsa" na HDD?

@Paul149, post #8

Iż i Ówdzie, strasznie pierdzę, po gotycku. Taki już ze mnie miłośnik muzyki celtyckiej. Mam Cie w pupie. Jak po polsku, to szacunek, a jak widzisz po rosyjsku, to mam Ciebie w rzyci. Lubię Cię Bracie!!!!
[#11] Re: Amigowcze, jak instalatorujesz "golsa" na HDD?

@Andrzej Drozd, post #10

youtube.com/watch?v=jzkmPQ4xWts
[wyróżniony] [#12] Re: Amigowcze, jak instalatorujesz "golsa" na HDD?

@Andrzej Drozd, post #10

Mam pytanie - drugi raz w moim bardzo krótkim ppa-owym życiu nazwałeś mnie jakimś kakusiem, napisz proszę o co chodzi z tym, bo kompletnie tego nie ogarniam, to jakiś twój fetysz czy może jakiś forumowy skrót - nie wiem, dlatego pytam?
[#13] Re: Amigowcze, jak instalatorujesz "golsa" na HDD?

@Rax7777, post #12

kakuś to portalowy troll multikonciarz. Andrzej jest na tym punkcie przeczulony i każdy mniej znany forumowicz jest dla niego kakusiem.
[#14] Re: Amigowcze, jak instalatorujesz "golsa" na HDD?

@snajper, post #13

ok, dziękuję, w końcu wiem o co chodzi.
[#15] Re: Amigowcze, jak instalatorujesz "golsa" na HDD?

@Andrzej Drozd, post #1

Ja nie pamiętam.
Przypomnij jak się to robi.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem