[#1] AWeb - Pokaż źródło
Po wybraniu tej funkcji, AWeb otwiera mi CEda (tak zdefiniowałem) z dokumentem o nazwie T:AWTF000003. Ów dokument (nie wiem dlaczego) jest zawsze pusty.

OS3.9, AWeb 3.5.0.8 (68k)

PS. Ktoś mógłby dla mnie sprawdzić (najlepiej zrobić graba i w tym temacie go wkleić) jak wygląda strona 'id-t.nl' na IBrowse 2.4?

[#2] Re: AWeb - Pokaż źródło

@El Amigos, post #1

Odpal CEDa na ekranie publicznym (w oknie), a nie na osobnym.

Ostatnia modyfikacja: 29.12.06 16:12
[#3] Re: AWeb - Pokaż źródło

@Norbert, post #2

Pomaga, ale ja CEda muszę mieć na ekranie WBa. Spróbuję jakiegoś innego viewera. Dzięki za odpowiedź.

[#4] Re: AWeb - Pokaż źródło

@El Amigos, post #3

Wlasnie na ekranie WB (ekran publiczny) CED pokazuje poprawnie źródło strony.
Potestowalem jeszcze raz i okazało sie ze wine za wszystko ponosi czcionka. Jesli w CEDzie wybierzesz inny font to bedzie widac tekst.
[#5] Re: AWeb - Pokaż źródło

@Norbert, post #4

U mnie czcionka jest bez znaczenia (na osobnym ekranie). Na WBu nie próbowałem, ale nie będę przecież używał Topaza 8! Mam rozdzielczość 800x600x32 i 15-calowy monitor.

[#6] Re: AWeb - Pokaż źródło

@El Amigos, post #5

Niegdzie nie jest napisane ze musisz uzywac TOPAZa 8.
Zauwaz ze kursor na cedzie pokazuje gdzie konczy sie linijka zrodeł strony, tylko nie widac tekstu. Po wybraniu innej czcionki w CEDzie teskt jest widoczny.
[#7] Re: AWeb - Pokaż źródło

@Norbert, post #6

Niegdzie nie jest napisane ze musisz uzywac TOPAZa 8.

Sorry, zrozumiałem na odwrót Twój poprzedni post... Mój font to LuicidaConsole 14. A CEda mam w wersji 4.20.

Zauwaz ze kursor na cedzie pokazuje gdzie konczy sie linijka zrodeł strony, tylko nie widac tekstu.

Nie, u mnie doument jest zawsze pusty.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem