[#1] Problem z monitorem Philipsa.
Witam!
Otoz posiadam monitor CRT Philips do Amigii, z ktorym jest pewien problem.
Po poprawnym podlaczeniu monitora do zasilania i komputera, monitor nie wyswietla obrazu a jedynie slychac cichy i wysoki pisk.
Nie znam sie na takim rzeczach, lecz chce wskrzesic moja Amige 1200, a bez monitora ani rusz, stad tez moje pytanie, czy da sie to jakos naprawic :)
[#2] Re: Problem z monitorem Philipsa.

@Roman, post #1

Pewnie odchylanie poziome padło. Tak czy inaczej bez wizyty w serwisie RTV się nie obędzie...

[#3] Re: Problem z monitorem Philipsa.

@Grzegorz Kraszewski, post #2

No dobra, w wiecie gdzie taki w Poznaniu jest co to zrubiom i jaki koszt mw?
No i czy moze mi ktos polecic jak nagrywac na pc dyskietki ktore odpale na amidze, np z jakims softem czy grami.
Gdzie szukac do tego jakiegos howto czy cus.
[#4] Re: Problem z monitorem Philipsa.

@Roman, post #3

na tej stronie w dziale forum lub faq.nie wstydz sie,pobuszuj sobie na ppa.na pewno cos fajnego znajdziesz a i sie dowesz wielu pozytecznych rzeczy

Ostatnia modyfikacja: 01.01.07 02:00
[#5] Re: Problem z monitorem Philipsa.

@Roman, post #3

Dowolny serwis RTV Ci naprawi ten monitor, z tym akurat nie ma problemu, gorzej jak padnie Ci Amiga,wtedy to juz trudna sprawa..

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem