[#1] IBrowse 2.4 Pointer
Jak wyłączyć wskaźnik myszy, który się zmienia na łapkę po najechaniu na link? Chcę mieć cały czas systemowy wskaźnik albo sam zdefiniować jakiś ładny.

W nowym IB 2.4 zauważyłem zwiększoną pamięciożerność i wolniejsze odtwarzanie animacji gif (różnicę dobrze widać na przykładzie avatara AmiChrisa). A poza tym? Jak się strony wczytywały, tak i dalej się wczytują... Dwa latka pracy i nic?
PS. Czy szare tło widoczne na screenie to kwestia braku css? (tzn., gdyby był css (w IB 2.4) zaimplementowany, to tło wyglądało by normalnie? (w oryginale jest czarne))

Grab:

Ostatnia modyfikacja: 03.01.07 16:57
[#2] Re: IBrowse 2.4 Pointer

@El Amigos, post #1

co do szarego tła, możesz sobie ustawić domyślne kolory tła i textu w ustawieniach. większość zaczyna olewać stary html i piszą w css, czego IB nie wyświetla. masz fajną grafikę do Visual Prefs, skąd ją wziąłeś
a propos IB: zauważyłem, że można otwierać dowolną liczbę okien, a nie tylko dwa jak pisze w dokumentacji. wystarczy przy kliknięciu na link przytrzymać CTRL i otwiera się bez pytania kolejne okno :D spróbujcie u siebie

[#3] Re: IBrowse 2.4 Pointer

@QkiZ, post #2

masz fajną grafikę do Visual Prefs, skąd ją wziąłeś

Z AmiKita.

Okienek rzeczywiście jest dużo więcej. Nie otwierałem ich w nieskończoność, ale tak ze 3-4 na pewno. ;) Ale za to nie da się już kliknąć na 'Cancel' i kontynuować surfowania po 30 minutach...

Czyli ten wskaźnik jest na stałe wbudowany?

[#4] Re: IBrowse 2.4 Pointer

@El Amigos, post #3

chyba się nie da. a jak zrobić aby dać obrazki na przyciski odsyłaczy żeby zamiast napisu Google był obrazek z literką G.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem