[#1] Indivision 1200 AGA MK2cr i ... twardy dysk
Czesc,
zamowilem sobie tego scandoubler-a no i nie majac nic innego do roboty patrze i patrze na jego fotki szeroki uśmiech

I zauwazam ze moge miec problem z dyskiem 2.5 cala w sankach - czy ten sprzecior miesci sie pod sankami czy raczej bede musial kombinowac karte zamiast twardziela?

Chyba cos znalazlem:
raczej trzeba zrezygnowac z HD ale jakis koles uzyl granulek termoplastycznych by nieco podniesc sanki a potem obcazek by je wygiac i zamknac budowe - Hmmm..... szeroki uśmiech
link

Ostatnia aktualizacja: 25.01.2017 14:18:52 przez peceha
[#2] Re: Indivision 1200 AGA MK2cr i ... twardy dysk

@peceha, post #1

Olej sanki i połóż dysk bez nich.
[#3] Re: Indivision 1200 AGA MK2cr i ... twardy dysk

@Vato, post #2

Ja byłbym ostrożny.
[#4] Re: Indivision 1200 AGA MK2cr i ... twardy dysk

@peceha, post #1

To chyba będzie prościej kartę pamięci zainstalować niż bawić się z takimi dziwnymi nakładkami. Kładzenie dysku bez sanek - aż się prosi o zwarcie.

Ostatnia aktualizacja: 25.01.2017 15:54:05 przez gilban
[#5] Re: Indivision 1200 AGA MK2cr i ... twardy dysk

@gilban, post #4

Miałem tak w kilku Amigach.
Okleja się taśmą spód dysku. Przecież to oczywiste.
W jednej A600 przykleiłem dysk 2stronną do modulatora i grube lata tak działa.

Ostatnia aktualizacja: 25.01.2017 15:59:35 przez Vato
[#6] Re: Indivision 1200 AGA MK2cr i ... twardy dysk

@Vato, post #5

Czyli tak pewnie zrobie - zakleje elektronike i poloze bezposrednio na SD. Jakis mam sentyment do twardziela i nie bardzo chce go odstawiac szeroki uśmiech
Dzieki
[#7] Re: Indivision 1200 AGA MK2cr i ... twardy dysk

@peceha, post #6

Indi AGA grzeje sie dość mocno więc to bardzo zły pomysł.
[#8] Re: Indivision 1200 AGA MK2cr i ... twardy dysk

@Mariodj, post #7

Bardzo pomocna informacja !! Dzieki - czyli jednak bede chyba przyzwyczajal sie do karty a twardziel w odstawke.
[#9] Re: Indivision 1200 AGA MK2cr i ... twardy dysk

@peceha, post #8

można pokombinować na bok dać dysk ale INDI nie zasłaniaj
[#10] Re: Indivision 1200 AGA MK2cr i ... twardy dysk

@Mariodj, post #9

Jak tylko paczka dojdzie to zobacze jakie mam mozliwosci ulokowania jednego wzgledem drugiego. Ale oczywiscie zastosuje sie do tej rady by nie zaslaniac Indi. Dzieki
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem