[#1] AminetRadio
Próbuję w/w programem posłuchać radia na internecie. Ale specjalnie to nie wychodzi. Tylko na dwóch adresach jakoś można słuchać. Czy może ktoś podać sprawdzone adresy URL które działają pod tym programem.

[#2] Re: AminetRadio

@spiryt, post #1

Jest tam taka opcja jak wyszukiwanie. Znajduje wszystkie dziaîajâce stacje. Jednak dziaîanie tego programu na modemie jest kîopotliwe. Tak wiec ja go uzywam jako ciekawostki.
[#3] Re: AminetRadio

@Krzysztof, post #2

Posiadam stałe łacze do internetu, dlatego bawię się różnymi programami do internetu.
[#4] Re: AminetRadio

@spiryt, post #3

Podaj adres email to podesle ci kilka #?.pls'ow
[#5] Re: AminetRadio

@spiryt, post #3

Siec ktora uzywam "generuje" ohydne "lagi" i w moim przypadku wogole nie nadaje sie do uzytku AminetRadio v2 (ma jakies klopoty z buforami, pewnie autor nie ma takich problemow z internetem), natomiast wersja v1 dziala calkiem sprawnie i uzmozliwia sluchanie nawet niektorych stacji 56kb. Jezeli nie znajdziesz tej starszej wersji to podesle na priv.
[#6] Re: AminetRadio

@Andrzej Drozd, post #5

Dziękuje za podpowiedzi. Nie wiem jakim cudem przegapiłem opcję search na głównym ekranie, chyba to wina niezbyt przejrzystego GUI. Teraz działa to dosyć ładnie. Ze stacjami z bRatio do 26 raczej nie ma kłopotów, niektóre 32 też jako tako chodzą. Przy okazji podaję mój e-mail dla Siwego i nie tylko dla niego: [email]spiryt2@wp.pl[/email] Jeżeli chodzi o odpowiedź Andrzeja Drozda to nie wiem czy warto się cofać do starszej wersji. I jeszcze przy okazji co to są te tzw. lagi. Domyślam się ale nie jestem na 100% pewny.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem