Wątek zamknięty
[#1] :(
Witajcie :) Po kolei :))))

cholok: znam te programy, niestety pod tygrysem na maku to padaczka jakas i nic nie dziala....

valwit: bardzo chetnie....

Norbert: pisze ze jest blad na dysku odnosnie paru plikow... nie pomne teraz jakich.... Czy przez Amiga dos mozna sie tam dostac? nie wiem....nie jestem az tak zaawansowany w temacie Tak, dysk potraktowalem HDToolBoxem z dysku Install... Co dziwne , komp odpalilem pozniej z ta uszkodzona dyskietka WB, kliknalem cancel jak zglosilo bledy, wypadly na pulpit partycje nowego dysku - sformatowalem....

Sluchajcie, tak mnie naszla mysl - moze ktos bylby tak laskaw nagrac mi te dyski WB - wyslalbym czyste + jakis bonusik? I moze ktos (to juz tak przy okazji|) nagralby stery do cd..... Acha, mam tez org 3.9 na cd ale sie nie bootuje :(((
PZDR

[#2] Re: :(

@c3h6, post #1

yyy... pojutrze. :)

[#3] Re: :(

@Kokos, post #2

yyyyy....czemu dopiero pojutrze????

przepraszam, ta wiadomosc miala byc odpowiedzia na temat "padl dysk workbench" ale poniewaz rzadko w kraju bywam to i zapomnialem jak sie odpowiada na tematy hihihiih....

[#4] Re: :(

@c3h6, post #3

Lepszego wytłumaczenia znaleźć sobie już nie mogłeś?

Zamykam wątek. Proszę pisać w tym, co powinno się napisać.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem