[#1] Przelotka kątowa CF-IDE zewnętrzna
Jako że przelotki kątowej do CF z wyjściem karty CF na zewnątrz obudowy Keepera2k w zasadzie nie można dostać, to na naszym rodzimym allegro znalazłem polski wynalazek.

Posiada może ktoś taką przelotkę:

http://allegro.pl/przelotka-katowa-cf-do-ide-44-karta-na-zewnatrz-i6728487952.html

i byłby w stanie mi odpowiedzieć czy posiadając tę przelotke dioda Led odpowiadająca na HD działa normalnie? Pisałem do sprzedawcy pare dni temu ale zero odpowiedzi, a sam posiadam przelotkę kątową wewnętrzną i niestety na niej HD Led nie rabotajet.

Ostatnia aktualizacja: 26.02.2017 17:16:40 przez player_sct
[#2] Re: Przelotka kątowa CF-IDE zewnętrzna

@player_sct, post #1

Hej

mam taką
alles funktioniert ok :)
[#3] Re: Przelotka kątowa CF-IDE zewnętrzna

@player_sct, post #1

A co by miało nie działać ? Działanie LED-a czasem jest uzależnione od samej karty CF.
[#4] Re: Przelotka kątowa CF-IDE zewnętrzna

@player_sct, post #1

Działa normalnie. Przepraszam nie dochodziły wszystkie emaile do mnie jakaś awaria na plusnecie. Można śmiało klikać i kupować.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem