[#1] OGG, dla jeszcze niepoleglych Classicowcow PPC
W jednym z komentarzy w Newsach na PPA, Kiero wspomnial ze moglby napisac plugin OGG dla ANR dzialajacy na procesorach PPC (pod kontrola PowerUP lub na emulacji PUP pod WOSem). Stawka jest 500 zl.
Mimo ze ANR i OGG dzialaja nam na MOSie, jednak wielu z Was nie odpalilo MOSa (czesto z niewiadomo jakich przyczyn).

Proponuje zebrac sie do kupy i poinformowac innych uzytkownikow ClassicPPC (ktorzy rzadko lub wcale tutaj nie zagladaja). Im bedzie nas wiecej, tym taniej nas to wyjdzie. Piszcie tutaj kto jest chetny na OGGa dla Classica.

[#2] Re: OGG, dla jeszcze niepoleglych Classicowcow PPC

@Andrzej Drozd, post #1

Powiem tak: nie sadze, ze Kiero nie moze tego napisac, ale sadze, ze raczej z ironia wyrazil swoja mysl. Faktem jest to, ze przydalby sie taki plugin, ale z mojej strony doloze sie jazeli sie znajdzie jeszcze 30 chetnych. No, chyba, ze Kiero zmniejszy stawke ?? Ale z drugiej strony... pozyjemy - zobaczymy. Kiero i reszta posiadaczy klasikow z PPC - co Wy na to?? Pozdrawiam.

Ostatnia modyfikacja: 19.01.07 17:45
[#3] Re: OGG, dla jeszcze niepoleglych Classicowcow PPC

@Andrzej Drozd, post #1

/me jest chętny na OGG :)

[#4] Re: OGG, dla jeszcze niepoleglych Classicowcow PPC

@Andrzej Drozd, post #1

A może zapytać także zagranicznych? Nie wiem tylko jak oni mogliby dokonać wpłat.
[#5] Re: OGG, dla jeszcze niepoleglych Classicowcow PPC

@mailman, post #4

A może zapytać także zagranicznych? Nie wiem tylko jak oni mogliby dokonać wpłat.

To byłyby tak drobne sumy, że pieniądze spokojnie można wsadzić w kopertę (między dwie tekturki) i wysłać. Ja tak wysyłałem 50$ za Pixel32. :) :) :)

[#6] Re: OGG, dla jeszcze niepoleglych Classicowcow PPC

@Lokaty, post #2

1) nie bylo w moim komentarzu zadnej ironii.
2) cena jest liczona w oparciu o przewidywany czas spedzony nad projektem. nie zmieni sie.
[#7] Re: OGG, dla jeszcze niepoleglych Classicowcow PPC

@kiero, post #6

W poprzednim poscie bylo zawarte tylko moje "gdybane" (mozna nie zauwazyc), a co do ceny - jezeli sie za to zabierzesz to nie mam nic przeciwko - Twoj czas, Twoja praca (a poza tym nie mam pojecia ile napisanie takowego plugina moze kosztowac - Ty jestes programista i jezeli uznales, ze 500 zl jest uczciwa cena i Cie usatysfakcjonuje to gitara :) ).

[#8] Re: OGG, dla jeszcze niepoleglych Classicowcow PPC

@Andrzej Drozd, post #1

Dlaczego twierdzisz, ze uzytkownicy PPC A4000/1200 tutaj nie zagladaja? Gdzie maja zagladac?

MOSa nie odpalilem bo nie mam BVision - swego czasu wydalo mi sie spora ekstrawagancja posiadanie 3 kart graficznych w jednym komputerze, ale teraz mocno sie zastanawiam.

Wracajac do tematu - doloze sie, ale nie jak nas bedzie 3, poniewaz jestem za tym zeby bylo to ogolnie dostepne, co w moim rozumieniu powinno zawocowac odzewem srodowiska i pojawieniem sie powiedzmy 20 sponsorow. Kiero dostanie pieniadze, Amiga kawalek softu a srodowisko satysfakcje, ze jakas akcja wyszla :)

[#9] Re: OGG, dla jeszcze niepoleglych Classicowcow PPC

@Skotos, post #8

Jestem za tym im więcej tym lepiej
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem