[#1]
Takie rzeczy tylko w PL... normalnie załamka
Witam, chcę podzielić się z Wami pewną typowo polską sytuacją. Może i Wy dorzucicie do wątku coś od siebie. Jestem po prostu roześmiany jak głupi do sera.
Kupiłem na aukcji konwerter Video RCA do VGA celem podpięcia Amigi do LCD VGA. Jest o tym cudzie osobny wątek na forum. Aukcja dotyczyła dokładnie tego urządzenia:
Jakaż więc była moja frustracja gdy przyszło owszem , ale TO:
Zaznaczam , że zarówno foto jak i w opisie widniało urządzenie z CZINCZEM... A nie BNC (50? 75?)
No nic myślę sobie zadzwonię do allegrowicza, pomyłka... ludzka rzecz. Dostałem info iż mam opisać listownie problem i odesłać magiczne pudełko z tym opisem , że aukcja dotyczyła czincza...
Po opłaceniu przesyłki z powrotem i ok tygodniu... jest ... wreszcie se podepnę...
Jakież było moje zdziwienie (choć może już nie zdziwienie bo w PL już mnie nic nie dziwi) i uśmiech głupiego do sera, gdy w paczce zwrotnej znalazłem paragon opisany czincz do VGA i zawiniontko.... oczywiście!!! to samo co odesłałem, wręcz wyglądało jakby nikt nie ropakował.... BNC....
Wiecie co .... nie mam już ochoty dzwonić so tego człowieka...
Poradźcie. Może ktoś ma ten BNC do Vga... czy wystarczy podpiąć tam przerobiony kabel czincz- czincz na czincz - BNC i zadziała, czy to jest BNC antenowe i trzeba tam wpiąć anteną z modutatora Amigi??? Jeśli to pierwsze, trudno powędruję do sklepu po wtycznkę i sobie kabel zrobię, bo już nie mam sił na odsyłanie raz jeszcze i kasy szkoda...
Ostatnia aktualizacja: 03.04.2017 17:55:49 przez xtro