Wątek zamknięty
[#1] Kosci graficzne AAA
Czy moze nie wiecie gdzie mozna znalez jakies informacje na temat oslawionych kosci aaa,szukalem na google ale nic nie znalazlem gdyz ten temat bardzo mnie interesuje.
[#2] Re: Kosci graficzne AAA

@SzaryWilk, post #1

Wiemy. Zacznij od teleportu. Na pewno znajdziesz.
[#3] Re: Kosci graficzne AAA

@SzaryWilk, post #1

http://skolman-mws.w.interia.pl/files/AAA.pdf

[#4] Re: Kosci graficzne AAA

@SzaryWilk, post #1

Kłamiesz, wcale nie szukałeś...

Wikipedia zaprasza

Masz tam też kilka linków do dalszych źródeł. I mam prośbę - przed następnym tego rodzaju pytaniem jednak użyj Googla i swojego mózgu, bo nieużywany, jak wiadomo, zanika.

[#5] Re: Kosci graficzne AAA

@Grzegorz Kraszewski, post #4

Nie ma co się denerwować. Spokojnie troszkę. Ja sam czasem coś palnę zanim sprawdzę aczkolwiek rację masz. Pozdrawiam
[#6] Re: Kosci graficzne AAA

@Grzegorz Kraszewski, post #4

dzieki wlasnie czegos takiego sluchalem
[#7] Re: Kosci graficzne AAA

@SzaryWilk, post #6

szukalem ale i tak pupa bo po angielsku a ja nie znam,ale to moja wina bo zapomnialem napisac ze po polsku.
[#8] Re: Kosci graficzne AAA

@SzaryWilk, post #7

szkoda ze nie powstaly te kosci ale tez szkoda ze amiga nie probowala skonstruowac jakies kosci 3 d pomijam akiko w cd 32
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem