[#1] A600 w obudowie od A1200
Tak jak w temacie mam płytę od A600 i obudowę z klawiaturą od A1200, chcę A600 dać do tej obudowy, jak wtedy działa klawiatura od A1200 z płytą od A600? Wiem, że kiedyś były reklamowane w MA takie przeróbki. Ma to ktoś z was?

Pozdrawiam.
[#2] Re: A600 w obudowie od A1200

@Werner, post #1

Co prawda wyznaję zasadę, że de gustibus, etc..., ale w tym przypadku nie mogę nie zapytać: po co, na Boga? Będziesz miał komputer o wyglądzie A1200, ale bez jej możliwości. Stracisz też jedyną zaletę A600 - małe rozmiary.

Wiem, że kiedyś były reklamowane w MA takie przeróbki

M.in. Animart to robił. Wtedy to miało jednak ekonomiczne uzasadnienie - dodawało klawiaturę numeryczną i odrobinę zwiększało możliwości rozbudowy (o dysk 3,5") komuś, kto już miał A600 a nie stać go było na A1200. Przy dzisiejszych cenach Amig to już tylko sztuka dla sztuki.
[#3] Re: A600 w obudowie od A1200

@Daclaw, post #2

O to mi właśnie chodziło, dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem