Kiedyś BagoZonde miał i używał takiego dinksa (chyba podłączał skaner do Ami przez to i skanował ImageFXem). Z tego co pamiętam z jego bojów to ja bym się chyba poddał...
Gdzieś mam jeszcze ale nigdy nie testowałem. W eFunZinie nie mają?
W mojej kolejce TODO jest przetestowanie tego z PlipBoxem.
A o co konkretnie chodzi?
No to po nocnym szale tworzenia powstało coś takiego ZII SuperIO
Jeszcze nie jest skończone, brakuje RSa i Centronicsa, ale już jest umieszczone na płytce IDE, SPI, I2C.
Fju, Fju szybki Kolega jest:). Mnie by interesowała wersja, która mogłaby się zmieścić pod stacją dyskietek wewnątrz obudowy A1200. No nic, kibicuję projektowi:).
A czy SPI port na karcie TF530 jest kompatybilny z Twoim? Będzie można używać tych samych driverów/softu? Przyznam że wcześniej nie spotkałem się z SPI, stąd moje pytania.
A czy SPI port na karcie TF530 jest kompatybilny z Twoim? Będzie można używać tych samych driverów/softu? Przyznam że wcześniej nie spotkałem się z SPI, stąd moje pytania.
Fotka PinOutu w TF530
Nie wiem, nie przyglądałem się temu. Ale po samym złączu widać, że ma inaczej rozłożone sygnały. Co do sterowników, to nikt wcześniej nie próbował tego standaryzować.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies
(ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach.
Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy
niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki
internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.