kategoria: Sprzęt
[#1] Uwaga na aukcję...
Witam,
Jako że pozbywam się swojej A600, informuję, iż znalazłem na Ebayu kopię mojej aukcji - widocznie jakiegoś złodzieja, więc nie radzę licytować. Wszystkie zdjęcia i nawet opis są skopiowane.
Mój sprzęt jest wystawiony jedynie na Allegro.
Link: TUTAJ
Oczywiście zgłosiłem już do ebaya, mam nadzieję, że wkrótce zniknie.

Ostatnia aktualizacja: 10.06.2017 11:04:18 przez Drakon
[#2] Re: Uwaga na aukcję...

@Drakon, post #1

Ale dlaczego? szeroki uśmiech
Jeśli pozbywasz się swojej a600 to możliwe ze ktoś sądzi ze kupi od Ciebie taniej i zamierza ją odsprzedać dalej z zyskiem.
[#3] Re: Uwaga na aukcję...

@Norbert, post #2

To pewnie jakiś moderator forum!
[#4] Re: Uwaga na aukcję...

@Norbert, post #2

[#5] Re: Uwaga na aukcję...

@Drakon, post #4

sa ludzie ktorzy kopiuja opis, tlumacza na ENG i sprzedaja 3x drozej, ja sprzedalem kiedys atari , a moja (kopia) aukcji wisiala dlugo na ebay`u.
[#6] Re: Uwaga na aukcję...

@micromax, post #5

Tutaj opis nie był tłumaczony, użytkownik nowy na Ebayu i jedno ostrzeżenie, że ktoś nie dostał wylicytowanego przedmiotu, więc na 100% złodziej.
[#7] Re: Uwaga na aukcję...

@Drakon, post #6

To jest zwykle ogłoszenie, jak miliony na allegro, on jest pośrednikiem który chce zarobić na twojej Amidze, proponuje komus amige ktora moze kupic, sam tak robie przedstawiam ofertę ogłoszenia za granicą z marżą sprowadzenia sprzętu do kraju. Chcesz taka Amiga jak na zdjęciu ja ci ja sprzedam ale za większe pieniadze, to tak jak sprowadzanie aut z USA ludzie kopiuja ogłoszenia i szukają chętnych. Proste więc się nie stresuj nikt w nocy nie przyjdzie ci ukraść amigi.
[#8] Re: Uwaga na aukcję...

@Drakon, post #6

Złodziej i pijak. Bo każdy pijak to złodziej :)
[#9] Re: Uwaga na aukcję...

@Drakon, post #6

Dziwne przypadki z tymi twoimi aukcjami A600.Jedna zardzewiala w trakcie transportu, teraz ktos cie przesladuje na Ebay. Co za pech
[#10] Re: Uwaga na aukcję...

@Aniol, post #9

Uhum. Gratuluję fantazji.

Ostatnia aktualizacja: 11.06.2017 12:37:43 przez Drakon
[#11] Re: Uwaga na aukcję...

@magnatt, post #7

Normalnie to było by zapewne zwykłe, ale tutaj widać że gość dostał negatywa za nie wysłanie przedmiotów do klienta. Posiada tylko jedną ocenę, negatywa.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem