kategoria: A1200
[#1] Obudowa TOMS do A1200
Na alledrogo od jakiegoś czasu "leży" obudowa TOMS do a1200. Ktoś ma/miał może taką i podzieli się ze mną "wrażeniami" ? Nadaje sie to do włożenia "gołej" płyty a1200 BEZ EKRANÓW? Nie mam oryginalnej klawiatury tylko Rysia wpiętego do ami...
Ogólnie chciałbym was spytać czy warto ją kupić czy lepiej "wyrzeźbić" coś z starej pecetowej obudowy lub po prostu posklejać z pleksy ? Bo na Elboxowe obudowy za 400zł mnie w tej chwili nie stać :(
[#2] Re: Obudowa TOMS do A1200

@sunater, post #1

Ta obudowa to podstawka pod komp w "firmowym ubranku".
Do środka wkłada się dysk, cd-rom, stację. Nie samą amigę.
[#3] Re: Obudowa TOMS do A1200

@*y, post #2

AAAa - widzisz -tak to jest jak człowiek nie doczyta.. Dzięki wielkie - czyli temat do zamknięcia bo nie o to mi chodzi... :)
[#4] Re: Obudowa TOMS do A1200

@sunater, post #3

Jak Ci się nie chce dorabiać tylnego panelu pod mobo A1200 to na szybko wycinasz otwór z tyłu obudowy od PC i wspawujesz dolny ekran. I jest ideał tylko trzeba poświęcić ekran.
[#5] Re: Obudowa TOMS do A1200

@TechNineWonder, post #4

Problem w tym że NIE MAM dolnego ekranu :( kupiłem samą płytę bez ekranu w czasach gdy to jeszcze tanio wychodziło (czyli 2 lata temu XD)
[#6] Re: Obudowa TOMS do A1200

@sunater, post #5

Arkusz blachy 50x50 16 złotych do tego obudowę używkę i w cenie 70 złotych masz wszystko. Oczywiści jeśli posiadasz jakieś dłuto, wiertarkę, etc...
[#7] Re: Obudowa TOMS do A1200

@TechNineWonder, post #6

haha - dzięki :) poszukam jeszcze gdzieś w sieci zwymiarowany dolny ekran a1200 i chyba w końcu sie za to wezme :)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem