[#8]
Re: Gadzety Electronica4u.com
@Jacenty,
post #6
Co do olewania, to staram się tego nie robić - przynajmniej z premedytacją.
Czasem mogę odpisać z opóźnieniem ale to tylko z powodu natłoku różnych spraw i braku czasu. Jeśli wolno spytać kiedy do mnie pisałeś?
Teraz co do samego softu dla Suma, to cały czas się rozwija (teraz trochę wolniej) ale się rozwija. Sama funkcja obsługi wciśniętych dwóch klawiszy nie działa jeszcze na wszystkich klawiaturach, a to z tego powodu, że sposób w jaki trzeba przesyłać wciśnięcie klawiszy w Amidze w połączeniu z tym jak to obsługuje wbudowany stos USB w mikrokontrolerze przysparza problemów. Do tego dochodzi jeszcze to w jaki sposób producent zaimplementował obsługę protokołu HID w swojej klawiaturze. Niestety Apple też nie jest konsekwentne w tym i w różnych modelach mają to różnie zrobione.
Jak widać moja konkurencja także ma z tym problem jak i konkurencyjny stos USB dla konkurencyjnych mikrokontrolerów.
Na zakończenie powtórzę soft dla interfejsów Sum jest rozwijany nadal, są prowadzone beta testy nowych wersji wsadów oraz nowych funkcji. Do tego dochodzą także inne projekty nad którymi pracuję.
Ostatnia aktualizacja: 17.06.2017 12:13:33 przez spidi