[#1] internet prze komórke podłaczona do USB
Czy ktos probowal sie laczyc z netem za pomoca komorki podlaczonej przez USB? A jesli nie ma sterownikow do takiego rozwiazania to moze daloby sie, analogicznie jak neostrade, za posrednictwem routera?

[#2] Re: internet prze komórke podłaczona do USB

@vi-bee, post #1

Ja próbowałem. Mam iPlusa i niestety nie mogę zmusić Poseidona aby swoim usbmodem.device obsłużył moją komórkę. Niby wszystko jest ładnie i pięknie, a poleceń AT nie wykonuje. Chyba jeszcze nikomu się nie udało używać modemu przez usbmodem.device. Ja już pytałem się o to na forum w tamtym roku. I nic. Nawet użytkownicy pegasosa nie podłączają komórek do USB :(
[#3] Re: internet prze komórke podłaczona do USB

@vi-bee, post #1

Z tym routerem to cos mi sie popieprzylo, to inaczej sie podlacza.
Spytam inaczej: czy moze ktos laczyl sie z netem za pomoca ktoregos z nowszych sony ericssonow (nawet podpietego przez serial)?
Pytam bo wlasnie konczy mi sie umowa w plusie i nie wiem czy rozgladac sie za nowym telefonem rowniez pod katem laczenia sie z netem przez EDGE albo UMTS.

Ostatnia modyfikacja: 01.02.07 18:22
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem