kategoria: A1200
[#1] Otwieranie programów (ibrowse) od razu w pełnym ekranie....
Mam zaćmienie umysłowe i nie umiem znaleźć/przypomnieć sobie... Co trzeba było zrobić by program (konkretnie Ibrowse ale to bez znaczenia) otwierał sie na dzień dobry w "pełnym ekranie" ??? Ktoś coś?
[#2] Re: Otwieranie programów (ibrowse) od razu w pełnym ekranie....

@sunater, post #1

W ibrowse poszukaj w ustawieniach. Wiecej nie pomogę, bo daaawno tego nie odpalałem :)
A jak nie pomoże, to zainstaluj NewMode lub coś podobnego.

Ostatnia aktualizacja: 26.06.2017 21:43:36 przez SuperBuster
[#3] Re: Otwieranie programów (ibrowse) od razu w pełnym ekranie....

@sunater, post #1

Jeśli to program w Mui to należy zaznaczyć w prefsach mui do tego programu na jakim ekranie ma się uruchomić program
[#4] Re: Otwieranie programów (ibrowse) od razu w pełnym ekranie....

@sunater, post #1

W pełnym ekranie, czy na osobnym ekranie ?
[#5] Re: Otwieranie programów (ibrowse) od razu w pełnym ekranie....

@sunater, post #1

Pewnie trzeba zrobić "snapshot" okna. Jak już wspomniano IBrowse rysuje okno w MUI i na samym oknie powinieneś mieć strzałkę "w dół" przy gadżetach po prawej stronie okna (chyba że zostało to wyłączone w samym MUI to wtedy nie będzie). Wystarczy w nią kliknąć i zapamiętać pozycję okna za pomocą właśnie opcji "snapshot". Pamiętaj żeby wcześniej rozciągnąć wcześniej okno przeglądarki do pożądanego rozmiaru.
Jeżeli chcesz pełny ekran to musisz sobie zdefiniować w opcjach MUI dla IBrowse otwarcie na osobnym ekranie.

Ostatnia aktualizacja: 27.06.2017 11:22:40 przez Lokaty
[#6] Re: Otwieranie programów (ibrowse) od razu w pełnym ekranie....

@Lokaty, post #5

Dzięki wielkie wszystkim :) Ibrowse używa mui więc skorzystałem z opcji otwarcia w osobnym oknie :) Tylko czemu byłem pewien że da sie to zrobić z poziomu WB - nie mam pojęcia - widać starość nie radość XD
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem