[#1] Czy A500 ma
Pytanie ktore zadam moze sie wydac bardzo lamerskie - czy w którejś wersji A 500 montowany jest fabrycznie taki metalowy pstryczek z prawej strony obudowy. Mam takie cos w swojej i bardzo mnie intryguje ten przelacznik.
Na tym zdjęciu np. nic takiego nie ma:

A ja takie "cos" mam troche na lewo od flopa.
EDIT:
To chyba rozszerzenie pamięci, zaśmieciłem tylko forum

Ostatnia modyfikacja: 01.02.07 18:44

Ostatnia modyfikacja: 01.02.07 18:45
[#2] Re: Czy A500 ma

@PW, post #1

Najprawdopodobniej jest to przełącznik pamięci lub kickstartów (może ma na pokładzie oprócz 1.3 tez 2.0?). Fabrycznie Amigi nie miały żadnych "pstryczków" wyprowadzonych na zewnątrz. Moja A600 ma, ale tez nie fabrycznie - przełącznik kick'ów - 2.0/1.3.

[#3] Re: Czy A500 ma

@PW, post #1

Moja A500 miała na lewo od portu joya/myszy przełącznik pamięci: 0,5, 1 MB, 2,3 MB.
[#4] Re: Czy A500 ma

@PW, post #1

To od pamieci - przelacznik z 0,5 MB na 1 MB. Mozna ten temat spokojnie usunac, moglem najpierw przyjrzec sie temu dokladnie, a dopiero potem pisac temat na forum

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem