kategoria: CD32
[#1] Sell my retro
Czy kupował ktoś coś na tej stronie? Zamówiłem membranę do a600 od rwap software 3tygodnie temu. Teoretycznie wysłana ale do tej pory nic nie ma. Trochę długo to trwa i zaczynam podejrzewać, że nie dojdzie
[#2] Re: Sell my retro

@eross, post #1

Ja ostatnio tam zamawiałem membranę do 1200, i odebrałem jakoś po 2tygodniach.
Od tego samego sprzedającego.
[#3] Re: Sell my retro

@eross, post #1

Ja kupowałem membrany do ZX81 i do dwóch tygodni miałem u siebie.
[#4] Re: Sell my retro

@Tom Rain, post #3

Hmm no to dziwne... Poczekam do konca tyg. Minie wtedy rowno 4tygodnie i bede pisal. Chociaz pewnie z odzyskaniem kasy bedzie problem...
[#5] Re: Sell my retro

@eross, post #4

Ja bym popytał najpierw na poczcie, bo to dość spory karton jest i najprawdopodobniej listonosz nawet tego nie nosił, tylko odrazu awizo zostawił.
[#6] Re: Sell my retro

@MariuszK, post #5

Na poczcie byłem dziś, nic nie ma. Awizo tez nie było do tej pory
[#7] Re: Sell my retro

@MariuszK, post #5

Ale jak spory karton do membrany?
Mi to w ładnej kopercie przyszło.

Ja bym próbował docisnąć sprzedającego o nr przesyłki - o ile tego nie zrobiłeś.
PP jest specyficzna, i sam raz doznałem szkód na 1/4 wartości, ale Ja, przynajmniej w Koszalinie, NIE MOGĘ narzekać na nich - a wiele rzeczy do mnie przychodziło.

Baa, raz do mnie przesyłka była w Koszalinie, a po 6 godzinach w Bydgoszczy, i po 2 dniach wreszcie u mnie.
A moją wysyłkę do Norwegii wysłano do USA, a potem wróciła do właściciela.

Takie czasy mamy ;)
[#8] Re: Sell my retro

@Tom Rain, post #7

Tak. Kupowałem w rwap membrany do zxspectrum.
Pewny sprzedawca i super jakość membran. Do amigi nie potrzebuje wiec nie mogę się odnieść do jakości ale z przesyłką nie było problemów.
Mogę tylko polecić tam zakupy.
Poczekaj jeszcze lub napisz do niego może się znajdzie przesylka.
[#9] Re: Sell my retro

@Tom Rain, post #7

No tak spory...

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem