[#1] Parę pytań
Jako, że jak zwykle jestem zielony w zagadnieniach amigowych pytam:

1. Czy karta 3Com 10/100 Model 3CCFE574BT zadziała z A1200?

2. Kupiłem FAST ATA GOLD, gdzie podłączyć czarny kabelek, który znajduje się na górze karty? Domyślam się, że jest to uziemienie, ale wolę się upewnić.

Z góry dzięki.
[#2] Re: Parê pytań

@Werner, post #1

Odpowiedź na pytanie numer dwa według mnie brzmi - tak. Miałem kartę 3com 10/100 w swojej A1200 PPC i chodziła bez zarzutu :)

[#3] Re: Parê pytań

@Werner, post #1

Nie, to nie jest uziemienie... (powinienes dostac instrukcje do fastaty). Ten przewodzik nalezy podlaczy pod standardowy kontroler Amigi tj. 39 pin - trzeci pin od gory w rzedzie od strony fastaty.

[#4] Re: Parê pytań

@Werner, post #1

czarny kabelek wtyka się w którys pin złącza ide w amidze, niestety nie pamiętam w który, jak nie podłączysz to się nic wielkiego nie stanie (dioda odpowiedzialna za odczyt z dysku bedzie nieaktywna)

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem