[#1] Zmiana rozdzielczosci workbench-a
Czesc,

czy jest mozliwosc (np. skryptem) zmienic rozdzielczosc WB?
Chodzi mi o ikonke na WB po kliknieciu ktorej rozdzielczosc zosanie zmieniona?

Wiem ze uruchomienie screenMode i wybranie odpowiedniej rozdzialki duzo czasu nie zajmuje ale w wypadku ikonki caly wysilek sprowadzilby sie do dwukliku.

Dzieki.
[#2] Re: Zmiana rozdzielczosci workbench-a

@peceha, post #1

Mam taką gotowa dyskietkę do testowania monitorów.
Wybór jest na klawiszach funkcyjnych.
Wykorzystałem tylko oprogramowanie z wb3.1.

A jeśli chodzi zmianę rozdzielczości z ikony, to masz w screenmode w górnym menu zapis ustawień do pliku. Pamiętaj aby włączyć dodawanie ikony.
[#3] Re: Zmiana rozdzielczosci workbench-a

@Norbert, post #2

Dzieki za info.
[#4] Re: Zmiana rozdzielczosci workbench-a

@peceha, post #3

Czyżbyś potrzebował tego do testowania tego 21 calowego monitora?
[#5] Re: Zmiana rozdzielczosci workbench-a

@Norbert, post #4

Po trochu tak. Wlasnie bede bral sie za whdload wiec zobaczymy co z tego wyjdzie.

A co do monitora to chcialem podlaczyc przez DVI (tak jak sugerowales) ale on ma gniazdo bez otworow na piny przenoszace sygnal analogowy z VGA (chyba tak to sie nazywaja te 4 piny wokol tego podluznego) . A konwertera kupowac raczej nie bede.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem