[#1] Podkładka Boing Pad - gdzie kupić...
Dzień dobry.
Kilkanaście lat temu miałem podkładkę pod mysz... o taką:
link
Była doskonała, średnica około 24 cm, gruba około 5 mm. Idealna.
Głupi ja, sprzedałem ją jak pozbywałem się amig.

Teraz chciałbym taką, ale nigdzie nie mogę takiej dostać.

Znalazłem to:
link

Kupiłem. Straszne badziewie, 20 cm średnicy to bardzo mało, a jakość wykonania stoi na średnim poziomie. Ślizga się strasznie po stole
Może ktoś coś wie gdzie można zdobyć taką podkładkę z pierwszego linku pomysł
[#2] Re: Podkładka Boing Pad - gdzie kupić...

@Amiter, post #1

Chyba już nigdzie. Mam taką. Strasznie już zniszczona ale się trzyma
[#3] Re: Podkładka Boing Pad - gdzie kupić...

@_arti, post #2

Zapłacę naprawdę ciężkie pieniądze za taką jak miałem. Te obecne plastikowe nie są najgorsze, ale są małe i przez to niewygodne
[#4] Re: Podkładka Boing Pad - gdzie kupić...

@Amiter, post #3

A co stoi na przeszkodzie, żeby zamówić własny projekt w pierwszym z brzegu producencie mousepadów/gadżetów biurowych? Jeśli faktycznie "jesteś w stanie zapłacić naprawdę ciężkie pieniądze..."
[#5] Re: Podkładka Boing Pad - gdzie kupić...

@recedent, post #4

O tym nie pomyślałem Ok, podkładka o której mowa pamiętam, że miała podstawę zdaje się piankę, jednak jaki to materiał? Na wierzchu miała tworzywo sztuczne, nieco jak plastik, jednak nie wiem dokładnie co to było, może jest tutaj jakiś materiałoznawca, z taką podkładką, co podpowie, jakie materiały na podkładkę sobie zażyczyć... szeroki uśmiech
[#6] Re: Podkładka Boing Pad - gdzie kupić...

@Amiter, post #5

coś takiego?
link
[#7] Re: Podkładka Boing Pad - gdzie kupić...

@softiron, post #6

W sumie chętnie bym się dołaczył do zamówienia :)
[#8] Re: Podkładka Boing Pad - gdzie kupić...

@vojo, post #7

Macie tu na szybko przygotowaną grafikę pod taką podkładkę. Wiem, że jest troszkę inna, ale robiłem ją na szybko. Oczywiście można modyfikować ile wlezie. W archiwum są 3 wersje: png (3000x3000), svg i pdf. Rozmiar to 24x24 cm,
plus 5 mm z każdej strony na spady.
Smacznego!

A tu preview:

Ostatnia aktualizacja: 09.08.2017 20:46:53 przez recedent
[#9] Re: Podkładka Boing Pad - gdzie kupić...

@recedent, post #8

Dzieki, będzie idealna do okrągłej podkładki 190x190 piwo
I w sumie patrząc na cennik to nie ma sensu zadne grupowe zamowienie, zysk mierny a naklad organizacyjny spory. Lepiej indywidualnie.
[#10] Re: Podkładka Boing Pad - gdzie kupić...

@vojo, post #9

+ 160 za wykrojnik
[#11] Re: Podkładka Boing Pad - gdzie kupić...

@Amiter, post #1

Ja kupiłem dwie podkładki z Allegro po 1,69 zł! Wytrzymałe, sprawują się nienagannie od wielu miesięcy.
[#12] Re: Podkładka Boing Pad - gdzie kupić...

@Hexmage960, post #11

To prawie jak za darmo :D
[#13] Re: Podkładka Boing Pad - gdzie kupić...

@Norbert, post #10

Kusząca oferta, ale średnica tylko 19 cm, a to za mało jak dla mnie...
[#14] Re: Podkładka Boing Pad - gdzie kupić...

@Amiter, post #13

Jakiej średnicy potrzebujesz?
Standardowo robimy podkładki o średnicy 19 cm, grubość 3mm (bitberry.pl).
Spód jest z czarnej gumy - nie ślizga się. Nadruk sublimacją na delikatnym poliestrze - niezniszczalny, niewyczuwalny. Napisz PM to ogarniemy temat :)
[#15] Re: Podkładka Boing Pad - gdzie kupić...

@Norbert, post #10

jeśli zażyczysz sobie jakiś fikuśny niestandardowy kształt...
[#16] Re: Podkładka Boing Pad - gdzie kupić...

@Amiter, post #13

Jeszcze poszukaj myszy która lubi takie załamania grafiki. Najlepsze podkładki są jednokolorowe. np czarne. Wtedy mysz działa super.
[#17] Re: Podkładka Boing Pad - gdzie kupić...

@gilban, post #16

Tak, ale w "czasach" gdy dostępna była rzeczona wyżej podkładka (uzywam do dzisiaj) to myszy (a na pewno te amigowe) były mechaniczne.. więc pstrokacizna im nie była straszna..
[#18] Re: Podkładka Boing Pad - gdzie kupić...

@Amiter, post #3

Czasami mozna takie na Ebay zlapac. Moj tam tez kupilem kilka lat temu. ok, racja

Ostatnia aktualizacja: 12.08.2017 16:51:05 przez Irek´72
[#19] Re: Podkładka Boing Pad - gdzie kupić...

@MaaG^dA, post #17

To wiem doskonale, jednak dziś już wszyscy uciekają od myszy kulkowych nawet przy Amidze. A takie optyczne lub laserowe pstrokatych podkładek nie lubią jak wiadomo.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem