kategoria: A1200
[#1] Jaki moduł RTC dla ACA 1233n 40mhz
Witam, Panowie mam prośbę, bo chce do swojej turbinki jaką jest ACA 1233n 40mhz zakupić moduł RTC ze sklepu RETROAMI....tylko nie jestem pewny czy akurat będzie do mojej turbinki pasował, bo w opisie produktu są wymienione inne modele kart ACA takie jak 1220 i 1232 a mojej nie ma wymienionej i nie wiem czy do mojej ACA będzie pasował...pomocy :)
[#2] Re: Jaki moduł RTC dla ACA 1233n 40mhz

@pat999, post #1

Będzie pasował, ja mam ten moduł w A604n, i mimo że w opisie też nie ma słowa słowa o A604n, to działa bez najmniejszych problemów.

Swoja drogą przydałby się update opisu, bo ja tak samo się zastanawiałem przy zakupie.
[#3] Re: Jaki moduł RTC dla ACA 1233n 40mhz

@vojo, post #2

Właśnie przydałby się....fajnie, dzięki VOJO za pomoc OK to zamawiam szeroki uśmiech
[#4] Re: Jaki moduł RTC dla ACA 1233n 40mhz

@vojo, post #2

Wie może ktoś jak długo działa ta mała bateria CR 1220 czyli czasokres wymiany.?
[#5] Re: Jaki moduł RTC dla ACA 1233n 40mhz

@adammis56, post #4

W ACA 1233n 40mh.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem