[#1] "Kick Image" dla whdLoad
Czesc,
sprawdzilem juz 3 rozne pliki z neta.
Zrobilem wlasny image programem grabKick.
No i ciagle gry wymagajaca tego pliku krzycza ze jest on do d...
O co tu chodzi?
[#2] Re: "Kick Image" dla whdLoad

@peceha, post #1

a ktory konkretnie?
[#3] Re: "Kick Image" dla whdLoad

@peceha, post #1

A kick ma taką samą nazwę jak odpowiedajacy mu plik .RTB

Ostatnia aktualizacja: 20.10.2017 20:13:19 przez Norbert
[#4] Re: "Kick Image" dla whdLoad

@Norbert, post #3

Najlepiej pobierz z chomika pełna kolekcje kickstartów do WHDLoad. Jeśli chcesz mogę CI podesłać wszystkie obrazy z każdej amigi.
[#5] Re: "Kick Image" dla whdLoad

@softiron, post #2

mam a1200 i wola o kick40068.A1200 np gdy chce uruchomic Simon The... lub Tower Of Souls lub inne

Pobralem nawet przed chwila skick346 z aminetu gdzie sa wszystkie obrazy i odpowiadajace im pliki RTB - i dalej wywala blad - napisze za godzine jaki bo teraz amiga mi bardzo ciezko pracuje.
[#6] Re: "Kick Image" dla whdLoad

@peceha, post #5

W skick z aminetu nie ma obrazów kick!!!!
[#7] Re: "Kick Image" dla whdLoad

@Norbert, post #6

Faktycznie nie ma, to cos musialem zaplatac z tym ostatnim obrazem - bo mam obraz :)
No ale i tak mysle ze do 21szej nic nie moge zrobic bo amiga ciagle liczy...
[#8] Re: "Kick Image" dla whdLoad

@peceha, post #7

[Odnośnik usunięto]

Tu są wszystkie potrzebne pliki. Jak wrzucisz do folderu to zamien wszystkie istniejące. Od tej pory nie wyskoczy Ci żaden błąd. Długo szukałem kompletnego setu kickstartów i te na pewno trybią bo używam ich na wszystkich swoich amigach i na WinUAE pod ClassicWB czy AmigaSYS4 i jeszcze przy zadnej grze nie miałem błędu.

Ostatnia aktualizacja: 20.10.2017 20:49:24 przez FeRu

Ostatnia aktualizacja: 22.10.2017 22:39:12 przez mailman
[#9] Re: "Kick Image" dla whdLoad

@FeRu, post #8

Dziala!!!
Dzieki.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem