kategoria: A1200
[#1] Problem z gra oscar i Walker
Witam mam problem z Amiga 1200 i gra oscar i Walker chodzi o to ze wczytuje oscara wpisuje kod a gra prosi mnie o włożenie dysku 1 który jest w stacji to samo z walkerem wczytuje chwilę a zaraz prosi o dysk 1 sprawdzałem na drugiej 1200 i gry działają z tym ze druga ma blizzarda i rom 3.1 cloanto ,czy to wina fdd ?
[#2] Re: Problem z gra oscar i Walker

@sent79, post #1

Obstawiam FDD.
[#3] Re: Problem z gra oscar i Walker

@Hexmage960, post #2

mortal kombat działa bez problemu, przegralem tez tego oscara na inny dysk ale to mic nie dalo
[#4] Re: Problem z gra oscar i Walker

@sent79, post #1

Wpisz w Google "whdownload" i odpal sobie wersje WHDLoad. Albo...gdy odpalasz gry z dyskietek, to staraj sie odłączyć z taśmy HDD.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem