[#31] Re: Naklejki na klawiature

@pokulan, post #30

Troche nas czeka
Jestem ciekaw tej kalkomani
Jeśli ta metoda będzie skuteczna i bliska oryginału to będzie to tani i skuteczny sposób na samodzielne modyfikacje standardowych klawiszy
[#32] Re: Naklejki na klawiature

@Drakon, post #28

Jestem zainteresowany zestawem dla klawiszy koloru czarnego. Na jakim etapie jest temat? Jeśli można spytać oczywiście. :) Pomyślności!
[#33] Re: Naklejki na klawiature

@CJ Warlock, post #32

Temat wróci dopiero po wakacjach, z trzech powodów:

- ma to być cycuś glancuś, produkt idealny,
- pojawił się drugi synek,
- jestem w trakcie przesiadki z 16 na 8 bitów.

Cierpliwości.
[#34] Re: Naklejki na klawiature

@Drakon, post #33

Drakonku w takim razie czekamy
[#35] Re: Naklejki na klawiature

@Drakon, post #33

Dziękuję za odpowiedź. Gratuluję syna oraz wszystkich wymienionych aktywności. Pomyślności! :)

PS. W razie czego (inny termin itp.) zajżyj proszę aby napisać krótkiego posta w tym wątku, to jest przydatne dla nowych zainteresowanych (dla mnie było). :)
[#36] Re: Naklejki na klawiature

@skofrant, post #34

Gratulacje i czwkamy na naklejki :D
[#37] Re: Naklejki na klawiature

@Drakon, post #33

Po wakacjach 2020
Chętnie przetestuję dwa znaczki A

Ostatnia aktualizacja: 25.07.2018 21:44:58 przez tbone
[#38] Re: Naklejki na klawiature

@Drakon, post #33

I jak tam sytuacja? Martwa czy coś sie dzieje? :D
[#39] Re: Naklejki na klawiature

@pokulan, post #38

Sporo osób zamówiło nowe zestawy klawiszy do Amigi - z tego powodu być może zainteresowanie naklejkami zmalało. Drakon wspominał o dużej ilości nowych obowiązków (brak czasu). Być może również to, że jest w trakcie przesiadki z 16 na 8 bitów - co spowodowało "spadek prędkości" w sprawie naklejek szeroki uśmiech
[#40] Re: Naklejki na klawiature

@Adinfo, post #39

Cześć gawiedzi.
Widzę, że muszę ten projekt doprowadzić do końca - bo szczerze mówiąc, zalega mi gdzieś na dysku i trochę o nim zapomniałem .
Chyba trzeba wpisać na listę gdzieś pomiędzy kolejnymi naprawami sprzętu dla ludzi...
Jak się urodzi, dam znać. Postaram się nieco podgonić temat.
[#41] Re: Naklejki na klawiature

@Drakon, post #40

Jak się urodzi, dam znać. Postaram się nieco podgonić temat.
- szybki jesteś - reakcja natychmiastowa. Rozumiem, że jak urodzi się projekt naklejek a nie kolejny syn - coś o tym wiem, bo mój syn "zajmuje" sporo czasu.
[#42] Re: Naklejki na klawiature

@Adinfo, post #41

Tak, projekt . Dwójka potomków _raczej_ mi wystarczy OK.
[#43] Re: Naklejki na klawiature

@Drakon, post #42

OK
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem