Troche nas czeka
Jestem ciekaw tej kalkomani
Jeśli ta metoda będzie skuteczna i bliska oryginału to będzie to tani i skuteczny sposób na samodzielne modyfikacje standardowych klawiszy
Dziękuję za odpowiedź. Gratuluję syna oraz wszystkich wymienionych aktywności. Pomyślności! :)
PS. W razie czego (inny termin itp.) zajżyj proszę aby napisać krótkiego posta w tym wątku, to jest przydatne dla nowych zainteresowanych (dla mnie było). :)
Sporo osób zamówiło nowe zestawy klawiszy do Amigi - z tego powodu być może zainteresowanie naklejkami zmalało. Drakon wspominał o dużej ilości nowych obowiązków (brak czasu). Być może również to, że jest w trakcie przesiadki z 16 na 8 bitów - co spowodowało "spadek prędkości" w sprawie naklejek
Cześć gawiedzi.
Widzę, że muszę ten projekt doprowadzić do końca - bo szczerze mówiąc, zalega mi gdzieś na dysku i trochę o nim zapomniałem .
Chyba trzeba wpisać na listę gdzieś pomiędzy kolejnymi naprawami sprzętu dla ludzi...
Jak się urodzi, dam znać. Postaram się nieco podgonić temat.
Jak się urodzi, dam znać. Postaram się nieco podgonić temat.
- szybki jesteś - reakcja natychmiastowa. Rozumiem, że jak urodzi się projekt naklejek a nie kolejny syn - coś o tym wiem, bo mój syn "zajmuje" sporo czasu.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies
(ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach.
Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy
niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki
internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.