[#1]
Pomoc w wycenie mienia amigowego
Witam,
Chciałbym prosić was o pomoc w wycenie niektórych z moich gratów amigowych.
Nie używam Amigi od lat i nie bardzo mam gdzie ją trzymać więc przyszedł czas żeby ktoś inny się nią cieszył.
Na
dropbox pogrupowałem katalogi ze zdjęciami ze względu na to że nie chcę się bawić w sprzedaż drobnicy a raczej grupami, a to ze względu na to że mieszkam poza granicami kraju a klamoty zostały w Polsce.
I tak do sprzedania jest:
- Blizzard 1230 IV z 32MB ram
- Amiga 1200 z kilkoma modami: S-Video, Hard Reset, port myszy PS2 lub USB z protokołem PS2, diody są inne niż w oryginale - 3 płaskie w rzędzie. Niestety obudowa jest mocno zmodyfikowana pod wbudowany CDROM i stację dyskietek z panelem. Amiga działała stabilnie i nie miałem z nią sprzętowych problemów. Do Amigi mogę dołączyć napęd CD z kablami potrzebnymi do podłączenia. Widoczny na zdjęciu Blizzard będzie do sprzedaży osobno, na ten moment niestety jest w Anglii. UWAGA: Kilka (chyba 4) klawiszy klawiatury ma problemy z działaniem co w sumie może nie dziwić, nie była włączana od przynajmniej 5 lat.
- Napęd CD wraz z kablami (opcjonalnie z Amiga)
- Chiński Converter wraz z obudową i innymi drobiazgami.
- Karty sieciowa ethernet 3C589C i Wlan Thomson SpeedTouch 110
- Karty CF i przelotka PCMCIA
- Reszta drobiazgów widoczna na zdjęciach w katalogu wszystkie z wyjątkiem wymienionych powyżej. Na zdjęciu widać dodatkową stację dyskietek, która prawdopodobnie jest HD ale nie jestem w 100% pewien. Joystick wersja PC, nawet nie wiem jak tam się znalazł.
W przyszłości będzie wystawię resztę jak tylko zjadę czas żeby poszukać.
Pozdrawiam
Thom
Ostatnia aktualizacja: 28.10.2017 22:49:43 przez Thom75