[#1] AmigaAMP-brak wizualizacji
Co może byc powodem tego, że wszystkie wizualizacje AmigaAMPa nie wyświetlają się? Otwiera się okno (lub ekran) ewentualnie jakiś tekst (jeżeli akurat występuje), ale brak grafiki!

"Przeleciałem" całe ENV: i chu....steczkę znalazłem.
Zmieniałem render.library ale nic się nie zmienia.

(Zawsze mówiłem: AHI i AmigaAmpa nie warto tykac )

[#2] Re: AmigaAMP-brak wizualizacji

@Prince, post #1

A SnoopDOS?

[#3] Re: AmigaAMP-brak wizualizacji

@Prince, post #1

ja tak mam np jak mam jeszcze odpalonego Prayera2
i tak samo plugin AMP w AmiGG tez przestaje dzialac.

Ostatnia modyfikacja: 23.02.07 17:50
[#4] Re: AmigaAMP-brak wizualizacji

@] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [, post #3

sorry sprawdzalem i plugin AMP w AmiGG dziala jak mam jeszcze w tle poza ANR odpalonego Prayera2, zmienilem tylko priorytet plugina AMP z -10 na -3. hehe niezly numerek jak podglosnie w Prayer2 to pluginy wizualizacji AMPa troche dzialaja, a jak odpale jakis kawalek w AmigaAMP i mam jeszcze w tle Prayera2 to jak w temacie.

Ostatnia modyfikacja: 23.02.07 18:45
[#5] Re: AmigaAMP-brak wizualizacji

@El Amigos, post #2

SnoopDOS nie pokazuje niczego dziwnego.

[#6] Re: AmigaAMP-brak wizualizacji

@Prince, post #1

Udało mi się znaleźć przyczynę!

Powodem było wyłączenie wizualizacji w okienku AmigaAMPa. Program musi się uruchamiać z włączoną (obojętnie czy "spectrum" czy "level meters") inaczej te zewnętrzne nie będą działać! Ale potem można ją dowolnie wyłączać i przełączać (tą wewnętrzną).

A ja o mało systemu nie rozwaliłem przez tego cholernego AmigaAMPa. Uruchomiłem go, sztuka dla sztuki, ale nadal nawzajem nie pałamy do siebie miłością.

Mam nadzieję że wiadomo o co mi chodzi z tymi zewnętrznymi i wewnętrznymi wizualizacjami.
Wewnętrzna - ta w oknie AmigaAMPa wyświetlana pod czasem długości utworu.
Zewnętrzna - wszelakie dodatkowe, uruchamiają się na własnym oknie/ekranie

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem