[#1] LCD monitor, dla AGA i BVision
Potrzebuję monitor lub telewizor LCD do którego mogę jednocześnie podłączyć obraz z BVision i AGA w PALu. Czyli najlepiej taki który ma wejście 2xVGA lub VGA dla AGA i inne dla BVision.

Ewentualnie mogę też użyć switcha VGA, ale chciałbym uniknąć tego rozwiązania.

PS. Wejście EURO SCART mnie nie interesuje, ponieważ na nim nie wyświetlę opcjonalnie trybów DBLPal.
[#2] Re: LCD monitor, dla AGA i BVision

@Andrzej Drozd, post #1

To trza szukać takich z gniazdem VGA + DVI
[#3] Re: LCD monitor, dla AGA i BVision

@SuperBuster, post #2

Ale DVI-I albo DVI-A. Jeśli jest DVI-D to przejściówka VGA-DVI nie zadziała.
[#4] Re: LCD monitor, dla AGA i BVision

@Jenot, post #3

Ale przy wykorzystaniu urzadzonka vga-hdmi/dvi zasilanego 5v, to zadziała.
[#5] Re: LCD monitor, dla AGA i BVision

@Norbert, post #4

To już lepiej ten switch vga zapodać, nie poyrzebuje zasilania, sam mam i sobie chwalę
[#6] Re: LCD monitor, dla AGA i BVision

@Andrzej Drozd, post #1

A myślałeś o takich konwenterach z allegro za 60 zł? tam masz wejścia jakie chcesz i wyjście też by się znalazło. Kupujesz wysyłkowo wypróbujesz masz 14 dni na zwrot i jak nie pasi to zwrócisz.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem