[#1] xsurf-100 i easynet pro
Czołem :D

Czy ktoś mógłby mi napisać krok po kroku jak prawidłowo to skonfiugurować? Doszedłem do dzialającej opcji live update (łaczy i pobiera aktualizacje) ale Aweb z pakietu już mi stron nie wyświetla :(
[#2] Re: xsurf-100 i easynet pro

@PrzemasIII, post #1

To brak dns.
Sprawdź tak czy dziala
http://91.231.140.130/
[#3] Re: xsurf-100 i easynet pro

@Norbert, post #2

Dzięki za naprowadzenie pomysł Miałem wpisane 8.8.8.8, tuman. Już poprawiłem zgodnie z ruterem. Wystąpił inny problem :( AmiSSL nie działa prawidłowo. O ile google.pl się wyświetla to ppa.pl już nie chce z powodu braku AmiSSL które zainstalowałemszeroki uśmiech
[#4] Re: xsurf-100 i easynet pro

@PrzemasIII, post #3

Był wątek gdzie jest opisane krok po kroku jak to zrobic
Link

Ostatnia aktualizacja: 20.11.2017 20:23:55 przez QUAD
[#5] Re: xsurf-100 i easynet pro

@QUAD, post #4

Dzięki! Czyli muszę odinstalować AmiSSL, zainstalować starszą wersję a później tą najnowszą...
[#6] Re: xsurf-100 i easynet pro

@PrzemasIII, post #5

Tak
Jak zrobisz dokładnie według opisu to będzie działać idealnie, też miałem z tym problem ale po przeczytaniu wątku zrobiłem i działa
[#7] Re: xsurf-100 i easynet pro

@QUAD, post #6

Dzięki OK Tylko jak skutecznie odinstalować AmiSSL ?? No i skąd waziąć wersje 3.6 ?? Na Aminecie leży 4.1

Ostatnia aktualizacja: 22.11.2017 15:30:33 przez PrzemasIII
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem