[#1] Pomoc w odnalezieniu dema / zestaw HDD Gift
X lat temu istniała firma Gift, która sprzedawała twardziele do Amigi i oferowała też możliwość wgrania na nie softu - jakieś demka, shareware.
Ktoś może pamięta co tam dokładnie wygrywali bo chętnie przypomniałbym sobie dzieciństwo? :)

Najbardziej zależy mi na jednym demku z tego zestawu. Mało pamiętam, ale w intrze/konfiguracji była jakaś animacja z łosiami przebranymi za ludzi grającymi na gitarach (??) a same demko z jakimś labiryntem chyba było.
[#2] Re: Pomoc w odnalezieniu dema / zestaw HDD Gift

@mINA87, post #1

Akurat Skip wrzucił ostatnio na swój kanał.
3 Little Elks - Passengers

ps. Oprócz tego, że samo demo jest doskonałe technicznie, wizualnie, to jeszcze powala muzyka Mortimera Twanga :).

Ostatnia aktualizacja: 22.11.2017 23:05:06 przez baderman
[#3] Re: Pomoc w odnalezieniu dema / zestaw HDD Gift

@baderman, post #2

Wielkie dzięki, dokładnie o to chodziło! Już od kilku lat nie dawało mi to spokoju :)
A demo faktycznie jest genialne i chyba dlatego utknęło mi w pamięci.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem