[#10]
Re: Kawałek historii z archiwum VHS
@Sounder,
post #9
Ten "młody chłopiec" to Ja, Sebastian Streich (SebMcKein), ale nie ma co przesadza, że jakiś młodszy od Voyagera. Po prostu Voyager staro wyglądał, a za czasem to się tylko pogłębia. :) Jeśli ktoś nie kojarzy to redaktor magazynu "Amigowiec"

, a potem "Amiga Computer Studio" czyli popularnie ACS, jednorazowy wydawca CD na Amigę, rzadziej scenowiec.
Powyższy program nazywał się, jeśli dobrze pamiętam; "Małpy w sieci", zebraliśmy się chyba jakiegoś weekendu; aby to nagrać. Na nagrania przygotowałem swoją A4000T na pokładzie z 060 Phaze5, z 6 albo 8 dyskami SCSI, wypchaną dodatkowo VLabem, Streamerem, CD z wyświetlaczem kolorowym itd... Miała wyglądać i wyglądała okazale. Niestety w trakcie transportu faktycznie wypadła zworka z jednego z dysków, a że było to SCSI to wstać nie chciało. :( A szkoda. W pośpiechu, bo czasu było mało, robiliśmy co się dało, niestety bez powodzenia. Finalnie aktorką była A1000 Voyagera. :), ale moja A4000T działa nadal chociaż już raczej rzadko

.
A ciekawostek; "Tygrys w okienku"

siedział tak naprawdę w pokoju obok i miał "grać" zdalne połączenie konferencyjne.. Jakoś, jak widać, nawet to się udało.