[#1] Kwestia nagrania ADF na dyskietki.
Witam,

Czy ktoś z forumowiczów byłby tak miły i za opłatą (do uzgodnienia) nagrałby mi legalne adf'y na dyskietki ?

ps. Witam wszystkich forumowiczów na PPA. Jestem nowy
[#2] Re: Kwestia nagrania ADF na dyskietki.

@kurfursten, post #1

to napisz skad jestes.
[#3] Re: Kwestia nagrania ADF na dyskietki.

@kurfursten, post #1

Co i ile tych dyskietek chcesz mieć nagrane ?
Gdzie wysłać ?

PS
WITAM NA FORUM.

Podaj skąd jesteś . Może się okazać że nic nie trzeba będzie przesyłać, bo Amigowiec znajdzie się niedaleko.
[#4] Re: Kwestia nagrania ADF na dyskietki.

@kurfursten, post #1

Jak kolega wspominał - napisz skąd jesteś. Jest na pewno wiele osób które pomogą Ci zupełnie nieodpłatnie, pod warunkiem że mieszkasz gdzieś w okolicy. Jeśli jesteś z północnej części opolszczyzny - chętnie pomogę.
[#5] Re: Kwestia nagrania ADF na dyskietki.

@baderman, post #4

Jest na forum Mapa Amigowców gdzie trzeba sie zapisać by znajdnąć towarzysza ze swojej okolicy. A i samemu nie zawadzi sie zapisac.
[#6] Re: Kwestia nagrania ADF na dyskietki.

@kurfursten, post #1

A masz dyskietki?
[#7] Re: Kwestia nagrania ADF na dyskietki.

@Stoopi, post #5

A gdzie jest ta mapa?
[#8] Re: Kwestia nagrania ADF na dyskietki.

@Vato, post #6

nie ważne, ważne że ma chęci
[#9] Re: Kwestia nagrania ADF na dyskietki.

@JerzA, post #7

[#10] Re: Kwestia nagrania ADF na dyskietki.

@teh_KaiN, post #9

Super, dzięki. A jak się dopisać, bo mimo iż w profilu mam podaną miejscowość i sprzęt jaki posiadam, to mnie tam nie ma.
[#11] Re: Kwestia nagrania ADF na dyskietki.

@JerzA, post #10

Jesteś.
Sprawdź jeszcze raz
[#12] Re: Kwestia nagrania ADF na dyskietki.

@Norbert, post #11

Ok, jestem. Nie wiedziałem, że ich tam na Lwowskiej tylu stoi. Myślałem, że tylko jeden. szeroki uśmiech
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem