[#1] Stare demo z kotem
Witam
Szukam demka które widziałem ze 30 lat temu na A500/A2000.
Demo składało się z animacji kota w takim obracanym kwadracie. Nie wiem jak to inaczej opisać ale kto wie ten podpowie gdzie tego szukać ;)
wiecie to było takie demo w stylu Juggler'a albo Boing balla a nie w stylu demosceny.
zapodajcie link jak wiecie o co chodzi.

A przy okazji... jakie demka tego typu polecicie?
Mam już Jugglera, Boing'a, Walkera - i w zasadie tyle.
było coś jeszcze w tym stylu? (oprócz kota którego szukam ;) )

R
[#2] Re: Stare demo z kotem

@retronav, post #1

A przy okazji... jakie demka tego typu polecicie?
Mam już Jugglera, Boing'a, Walkera - i w zasadie tyle.
było coś jeszcze w tym stylu?

Polecam animacje Erica Schwartza.

A tego kota jakbym też gdzieś widział.
[#3] Re: Stare demo z kotem

@retronav, post #1

52 sekunda

[#4] Re: Stare demo z kotem

@retronav, post #1

@Carrion: kojarze je, to było chyba coś The Silents. Znalazłem jedno (http://www.pouet.net/prod.php?which=3212), ale to nie to - tu nie ma kota na sześcianie. Może jutro (dziś?) doszukam to właściwe - bo była reklama klubu lub sklepu komputerowego chyba. Inny typ, to może było coś od Sanity...

Ah... teraz obejrzałem to co zapodał Norbert i chyba o to chodziło... :)

Ostatnia aktualizacja: 19.12.2017 00:48:50 przez sachy
[#5] Re: Stare demo z kotem

@retronav, post #1

[#6] Re: Stare demo z kotem

@retronav, post #1

To nie demko tylko animacja. Jest jedna z dwóch (druga to HBHill) animek dostępna w formacie anim l, czyli anim4 z fazy jego projektowania. Tylko ShowAnim odczytuje te animacje.

Sporo tego typu animacji znajdziesz na EAB FTP w tosecu: animations & videos.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem