[#1] Casablanca - firewire ?
Czy ktoś używał Casablanki z firewire ?

Wczoraj coś mnie naszło, wyciągnąłem obie z szafy, podpiąłem rasową klawiaturę C= (od jakiegoś C= PC), mysz na porcie szeregowym i... Pierwsza - zonk, niemiecka - biorę drugą, ufff, polska. Ale za Chiny nic z firewire nie wciąga. Sprawdzę później z tą niemiecką.

Ciekawe, na tabliczce znamionowej nie mają zaznaczone "rendering acceleration" a obie są z '060. Patrząc po sieci - moduł DV był opcjonalny (normalnie tam jest dziura, a u mnie są gniazdka, pamiętam jak je rozbierałem - odpowiedni moduł zainstalowany), więc zakładałem, że powinno dać się go użyć. Ale nawet nie ma opcji, żeby wybrać jako źródło DV. Trzeba było coś może doinstalowywać ?
[#2] Re: Casablanca - firewire ?

@konrad_0x42, post #1

Jeśli masz faktycznie zainstalowane w pełni firewire to zrób nowy projekt i wtedy w opcjach wyboru pokaże się DV.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem