Witam!
Chcialbym sie przywitac , rzadko pisuje na PPA (wlasciwie to chyba moj pierwszy post). Amiga sie zajmuje od ladnych paru latek kiedys poczatki na A600,pozniej A1200 gola, dalej A1200 z 040 w Eboxie.Niestety poszla pod mlotek...coz takie zycie.
Teraz za to jest skromniutka ale cieszaca moje oko A500 z 1 MB :).
Ktos moze powiedziec ze to amigowskie disco-polo.... coz ja szanuje ten model mam do niego sentyment, lubie go uzywac do prostych rzeczy.
Tu wlasnie sie rodzi problem a zarazem prosba do forumowiczow z Krakowa. Chcialbym miec jakis kontakt ze swiatem poprzez kabel serial i PC , chcialbym zgrywac obrazy ADF z PC. Wiem jak to zrobic, mam przewody, ale nie mam czym sie do tego dostac softowo na Ami:)
Z pomoca przychodzi pakiet Hombre --> http://www.4shared.com/file/11316887/fd16c38e/Hombre_25-02-07_v04b.html
Tutaj wlasnie moja WIELKA PROSBA do amigowcow z Krakowa, by ktoras Dobra Dusza nagrala mi to ustrojstwo na floppa i spotkala sie ze mna bym mogl sobie to odebrac. Za koszta i straty moralne z tego wynikajace oczywiscie zaplace trunkiem piwnym wybranym przez darczynce:)
Dziekuje z gory!
P.S. ... i przepraszam za klopot oraz moj infantylny problem :)