[#1] Amiga 500+ problemy z WhdLoad
Ostatnio uszczupliłem sobie kolekcje i wyzbyłem się ładnej Amigi 500+ na której wszystko śmigało cudownie. Dziś podłączam inną Amigę 500+ tzw zapas do którego mam Vipera520CD i praktycznie każda jedna gra ma jakieś problemy. Nader często muszę męczyć komendy NOAUTOVEC oraz NOVBRMOVE ... bo inaczej otrzymuję błędy takie jak n/w lub "Exception "Line 1111 Emulator" ($2c). Mało tego, gry które działały wcześniej teraz nie chcą się uruchomić np. "Carrier Command" po 1szym screenie czarno....... O co chodzi?

Ostatnia aktualizacja: 27.12.2017 19:13:34 przez BomberMAX
[#2] Re: Amiga 500+ problemy z WhdLoad

@BomberMAX, post #1

[#3] Re: Amiga 500+ problemy z WhdLoad

@Dorian3d, post #2

To nie to.... ustawione od samego początku... ale dzięki za próbę OK
[#4] Re: Amiga 500+ problemy z WhdLoad

@BomberMAX, post #3

Masz może ACA500?
Pytam, bo u mnie na ACA500 podobny (piszę z pamięci) komunikat występuje np. w demie State of the Art (WHDLoad), o ile nie ustawię "interrupt VBR move" na off w menu ACA500.

Ostatnia aktualizacja: 27.12.2017 23:16:22 przez Jacques
[#5] Re: Amiga 500+ problemy z WhdLoad

@Jacques, post #4

Nie, mam Viper520...
[#6] Re: Amiga 500+ problemy z WhdLoad

@BomberMAX, post #5

Do zamknięcia temat ogarnięty
[#7] Re: Amiga 500+ problemy z WhdLoad

@BomberMAX, post #6

Błąd ludzki, czy wada sprzętowa ?
[#8] Re: Amiga 500+ problemy z WhdLoad

@Norbert, post #7

Sprzęt oki nie tknąłem bebechów od nowa wszystko postawione i inna wersja WhdLoad...
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem