kategoria: A1200
[#1] odgrzebane z garażu amigi 1200 :) pomóżcie
Witam
Posiadam 2 amigi, które ostatniraz były używane dobre kilka lat temu. Nie mam kabla, więc podpiąłem do amigido comp chinchem pojedynczym i do tv chinch do video. Automatycznie zmienia mi na av, obraz jest jaśniejszy, ale nic nie ma. Nie wiem czy nie działa wejście czy z amigą coś nie tak czy po prostu tak mi obrazu nie pokaże. Pomoże ktoś ?
[#2] Re: odgrzebane z garażu amigi 1200 :) pomóżcie

@mariano1704, post #1

Jak jesteś z okolic Krakowa to zapraszam do mnie.
[#3] Re: odgrzebane z garażu amigi 1200 :) pomóżcie

@mariano1704, post #1

Pewnie to te Amigi:

https://www.olx.pl/oferta/amiga-1200-2-sztuki-dysk-myszka-i-inne-CID99-IDrVFTd.html#d8514e481c
[#4] Re: odgrzebane z garażu amigi 1200 :) pomóżcie

@Hubez, post #3

...

Ostatnia aktualizacja: 10.02.2018 01:08:08 przez selur
[#5] Re: odgrzebane z garażu amigi 1200 :) pomóżcie

@selur, post #4

No to na pewno te amigi....Chociaż ta cena nie jest kiepska jak za dwie 1200tki...
Są osobnicy którzy częściej wystawiają jedną taką amigę, niekiedy w wiele gorszym stanie, a żądają więcej kwitu
Szczerze to kupiłbym ten zestaw gdybym miał wolną gotówkę i wyremontowałbym je, miałbym zajęcie na jakiś czas,bo nie ukrywam ze czyszczenie,
wybielanie i ogólnie remontowanie Amig czy innego retro sprzętu daje mi o wiele więcej frajdy niż korzystanie ze sprzętu OK

Ostatnia aktualizacja: 10.02.2018 02:45:14 przez FeRu
[#6] Re: odgrzebane z garażu amigi 1200 :) pomóżcie

@FeRu, post #5

Witam
Tak to te amigi, jednak dzięki koledze któremu bardzo dziekuje jedną udało się odpalić. Wystarczyło wypiąć elboxa 1200 /0-8 i lekko przeczyścić. Gdy zobaczyłem dyskietkę od razu lepiej mi się zrobiło na sercu i przypomniały się dawne lata. Postanowiłem, że odpicuje 2 sztuki i jedną sprzedam a druga niech daje radość z grania szeroki uśmiech. Szukam pomocną osobę która pomoże mi w poszperaniu szczególnie przy tej drugiej tak żeby sprzęt jeszcze cieszył oko . Pozdrawiam
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem