[#1] Co zrobić gdy mam WB 3.0 w ADF cz.2
Witajcie i dziekuję za odzew.
jak już wspomniałem mam A1200,ale posiadam równierz CD-ROM,rozszerzenie pamięci 8MB oraz HDD 3.25 GB od PC,posiadam także stos dyskietek
ale jeszcze nie próbowałem nic robić,zastanawiam się nad tym czy mógłbym zrobić bootowalny CD z WB 3.1...jeśli tak to w jaki sposób,mam trochę pojęcia o Amidze (posiadam ją od 1999 roku)ale wiele zapomniałem:( :(,a teraz po latach wrócił sentyment niechcę jej sprzedawać wręcz przeciwnie chcę ją rozbudować...AMI RULEZZZZ :D.Proszę o rady ...Wierny Amigowiec..
[#2] Re: Co zrobić gdy mam WB 3.0 w ADF cz.2

@lucky770, post #1

Tylko z napedu CD pod SCSI mozna zabootowac A1200.
Jesli jednak chcesz miec cos podobnego na IDE, to musisz wgrac sterownik CDROM z dyskietki i napisac skrypt ktory uruchomi system płytki.

Ostatnia modyfikacja: 14.03.07 10:19
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem