[#1] kompatybilnosc MakeCD
MakeCD za darmo wiec chyba wreszcie sobie kupie nagrywarke ok, racja
Widze tylko ze lista obslugiwanych napedow na stronie MakeCD jest dosc krotka i zastanawiam sie ile mam procent szans ze pierwsza lepsza nagrywarka mi z tym programem zadziala?

[#2] Re: kompatybilnosc MakeCD

@vi-bee, post #1

Z obecnych nagrywarek - duza.... Ale tylko cd nagrywac bedziesz mogl.

[#3] Re: kompatybilnosc MakeCD

@vi-bee, post #1

Na chwile obecna z MakeCD pracuje u mnie naped LG GCE-8527B 52x/32x/52x, a wczesniej byl (zanim ducha wyzionol) RICOH MP7163A 16x/10x/32x, wiec raczej (wiekszych?) problemow byc nie powinno :) ... .

[#4] Re: kompatybilnosc MakeCD

@vi-bee, post #1

Pojdzie doslownie wszystko, no na 99%. Czasami trzeba uzyc sterownika innej firmy, poniewaz jest on kompatybilny z druga, ale ogolnie uzywaj SCSI3_ATAPI.
Wspomniane juz LG chodza na SCSI3_ATAPI, natomiast wczesniej pisalem o Mitsumi, ktora zdaje sie chodzila na Plextorze.

PS. To ze pojdzie wszystko (na 99%), nie oznacza ze beda dostepne wszystkie funkcje ktore oferuje nagrywarka.
[#5] Re: kompatybilnosc MakeCD

@Andrzej Drozd, post #4

Potwierdzam. Ja też mam LG i MakeCD to jedyny program, który nagrywa mi płyty. Frying Pan w wersji komercyjnej tak nagrywał płyty że tylko amiga je widziała. Na późniejszych wersjach niby nagrywał ale i na amidze i na piecu wykazywał pusty dysk. Choć jakieś sesje widzi.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem