[#1] Szukam paczki modułów.
Witajcie , szukam paczki modułów w klimacie techno , acid , rave , drum and bass , breakbeat. Takie paczki jak dodawane na stronce PT-1210 Mk1 do zabawy z tym programem. Ściągnąłem pojedyńczo utwory z modules.pl ale może ktoś z Was ma takie archiwum z najciekawszymi kawałkami? Pozdrawiam
[#2] Re: Szukam paczki modułów.

@turboraver, post #1

Nie mam teraz czasu na jakieś szczegółowe wybieranie, ale wrzuciłem do paczki kilkanaście katalogów autorów u których znajdziesz coś w deseń tego czego szukasz. Wraz z tym czego nie szukasz, więc musisz sobie przejrzeć i odsiać. To nie są pełne katalogi muzyków, więc jeśli ktoś Ci podpasuje to jest szansa, że na sieci (np. na Modlandzie) znajdziesz więcej.

♪♫♬♪♫♬♪♫♬ paczka ♪♫♬♪♫♬♪♫♬
(tymczasowa)
[#3] Re: Szukam paczki modułów.

@nogorg, post #2

O to chodziło! OK Dzięki wielkie! Jeśli ktoś z Was posiada jakieś inne swoje archiwa w tym temacie to proszę tutaj wrzucać.
[#4] Re: Szukam paczki modułów.

@nogorg, post #2

No kurczę też chciałem zassac a tu 404 not found
[#5] Re: Szukam paczki modułów.

@turboraver, post #1

Hmm, zerknij na grupę Mono (później chyba Monotonik), kiedyś pamiętam strasznie się jarałem tym co wypuszczali. Myślę, że coś dobrego wygrzebierz pod siebie z tych klimatów.
Jak już coś skleisz kiedyś - podziel się tym.
[#6] Re: Szukam paczki modułów.

@mikecios, post #4

Spoko, zdążyłem ściągnąć - KLIK!
[#7] Re: Szukam paczki modułów.

@turboraver, post #1

modland. tysiące modułów. różne formaty. można wgetem.
[#8] Re: Szukam paczki modułów.

@hrw, post #7

Nie wiem na ile odkryję Amerykę, ale takie coś wczoraj znalazłem:

Amiga Various Modules

Prawie 2 GB klasyki i raczej bez "śmieciowych" modułów . Może komuś się przyda.
1
[#9] Re: Szukam paczki modułów.

@MarX, post #8

O impie słyszał ? ;)
[#10] Re: Szukam paczki modułów.

@turboraver, post #1

Tutaj:

Playlisty ACID PHAKTS @ mazemod.org

Przy poszczególnych playlistach są linki do pobrania. Jest tu mix mod'ów i xm'ów więc nie wszystko się nada.

Strona dawno nie aktualizowana i może się trochę krzaczyć, pod FF działa OK, można ogarnąć.

Mam ograniczone możliwości ale może coś sklecę i udostępnie ze swoich prywatnych zbiorów.
1
[#11] Re: Szukam paczki modułów.

@mikecios, post #9

O impie słyszał ? ;)

Słyszałem i doceniam. Ale wolę HippoPlayera. Czy to grzech ciężki?
1
[#12] Re: Szukam paczki modułów.

@MarX, post #11

Śmiertelny.
1
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem