[#1] Amiga 1200 interfejs klawiatury problem
Dzisiaj rano wlaczajac amisie,okazalo sie ze w klawiaturze dziala tylko blok numeryczny,klawiatura jest podlaczona poprzez interfejs do amigi 1200.Czy moze ktos mial podobny problem,i jak go rozwiazac albo jak sprawdzic.Za odp z gory dzieki

amiga 1200 infity m teac 68030 33 mhz 2 chip 4 fast hdd 2,1
[#2] Re: Amiga 1200 interfejs klawiatury problem

@SzaryWilk, post #1

jaki masz interfejs, gdzie go masz podłączony ?

[#3] Re: Amiga 1200 interfejs klawiatury problem

@SzaryWilk, post #1

[Post usunięty przez moderatora. Powód: trollowanie.]
[#4] Re: Amiga 1200 interfejs klawiatury problem

@Andrzej Drozd, post #3

[Post usunięty przez moderatora. Powód: odpowiedź na trollowanie.]

[#5] Re: Amiga 1200 interfejs klawiatury problem

@Andrzej Drozd, post #3

[Post usunięty przez moderatora. Powód: odpowiedź na trollowanie.]

Ostatnia modyfikacja: 25.03.07 23:54
[#6] Re: Amiga 1200 interfejs klawiatury problem

@SzaryWilk, post #1

Szary Wilku, tak jak napisał Rzookol i w przyszłości, jak chcesz aby pomóc Ci w problemie sprzętowym, to opisz ten sprzęt, model, typ, zamocowanie i problem (ten akurat opisałeś). Inaczej trudno Ci odpowiedzieć na pytanie.

[#7] Re: Amiga 1200 interfejs klawiatury problem

@SzaryWilk, post #1

Jak to interfejs Gift (taki z wkladana tasma w biale zlacze klawiatury w a1200) to sprawdz czy tasma dobrze siedzi,przeczysc delikatnie, umiesc ponownie, jak to interfejs nakladany na MPU (kontroler klawy w a1200) to ta sama operacja,sprawdz czy dobrze siedzi, przeczysc. Ew. mozesz sprobowac innej klawiatury, moze ta pada.

[#8] Re: Amiga 1200 interfejs klawiatury problem

@SzaryWilk, post #1

[Post usunićty przez moderatora. Powód: trollowanie.] :) podoba mi sie :)

[#9] Re: Amiga 1200 interfejs klawiatury problem

@11MASTEr, post #8

interfejs elbox
[#10] Re: Amiga 1200 interfejs klawiatury problem

@SzaryWilk, post #9

Interface Elboxu w wierzy Micronica :) To musiało się pogryźć
A na poważnie: przeczyść styki i bez paniki ;)
[#11] Re: Amiga 1200 interfejs klawiatury problem

@MrT, post #7

Interface Gift jest "on chip" a nie wkładany w złącze klawiatury, przynajmniej mój kupiony razem z towerem.
[#12] Re: Amiga 1200 interfejs klawiatury problem

@Kiv_Master, post #11

Fakr,pomylilo mi sie z interfejsem Mikronika...

[#13] Re: Amiga 1200 interfejs klawiatury problem

@SzaryWilk, post #1

Pociesze Cie ze mi tez wczoraj padla,tak to jest z a1200 (i a600),dziala,bylebys nie dokupil czegos nowego hehe,najlepiej zasilikonowac i na sciane, albo na smietnik i kupic chocby efike..takie mam myslo ostatnio..

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem