[#1] Nietypowa prośba
Witam,

W związku z tym, że moja grupa (Madwizards) przygotowuje demo na amigi klasyczne oraz z tym, że amige sprzedałem dosyć dawno temu, bardzo przydała by się mi Amiga 1200 z procesorem 68040 lub najlepiej 060 w celu sprawdzania wydajności. Zdalne testowanie optymalizacji jest czasochłonne oraz bardzo niewygodne. Dlatego też jeżeli znalazł by się ktoś kto mógłby wypożyczyć taki komputer na około 2 tygodnie (te prawdziwe. tydzień przed świętami wielkanocy oraz tydzień po na ewentualne przygotowanie wersji finalnej) byłbym wdzięczny. Co do osprzętu to przydało by się 64MB ramu, ale 32 lub nawet 16 może być. Dysk twardy o dowolnej pojemności. Karta sieciowa byłaby bardzo mile widzianym gadżetem.
Oczywiście oferuję kaucję za sprzęt oraz pokrywam koszt transportu kurierem.
Kontakt (ewentualne oferty oraz pytania) na email (wozniak_m(at)interia.pl) a poźniej ewentualnie telefonicznie.

Z góry dziękuję,

//Michal 'kiero' Wozniak

[#2] Re: Nietypowa prośba

@kiero, post #1

Jak przeczytalem twoj opis w stopce, to ze smiechu az poplulem monitor :D :D :D
Odnosnie tematu - zapytaj eFunzine.

[#3] Re: Nietypowa prośba

@_arti, post #2

"Odnosnie tematu - zapytaj eFunzine."

nie bede musial. znalazla sie dobra dusza ktora sprzet moze pozyczyc.

[#4] Re: Nietypowa prośba

@kiero, post #1

Luz mogę wysłać BlizzardaPPC z 040 kręconym na 40 i plyte glowna z jakims padalcowatym malym dyskiem, a co tam nawet wloze to do jakiejs obudowy;). Namiary na mnie sa w profilu. Karty sieciowej nie posiadam namiary na mnie sa w profilu.

[#5] Re: Nietypowa prośba

@kiero, post #3

Sory spoznilem sie:).

[#6] Re: Nietypowa prośba

@kiero, post #1

Ja mógłbym wypożyczyć Amigę 1200 desktop, ale z procesorem 030 (nie pamiętam ile ramu). Jest też HD i CDRom.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem