[#1] Coś z kickstartu od A4000T?
Poszukuje jednego komponentu z Kickstartu 40.70 od Amigi 4000T jest to "findwb" można go wyciągnąć za pomocą programu ROMSplit.
Jeżeli ktoś może podesłać mi to na maila, będę bardzo wdzięczny.
Szukam także Execa 44, na stronie Harrego niestety nie ma.
Pozdrawiam.

[#2] Re: Coś z kickstartu od A4000T?

@Thaddeus, post #1

Thaddeus napisał(a):

> Szukam także Execa 44, na stronie Harrego niestety nie ma.

Jest tu:
http://piru.dyndns.org/~p/sw/exec44beta4.lha

[#3] Re: Coś z kickstartu od A4000T?

@zyga64, post #2

Dzięki.

[#4] Re: Coś z kickstartu od A4000T?

@Thaddeus, post #1

Z tego co doczytałem w guide do Remusa to "findwb" jest w Kick 40.70 od Ami 4000 zarówno D i T.
Jeżeli jest jakiś użytkownik Ami 4000 to może podeśle mi obraz tego kicka włąśnie z "findwb" lub sam "findwb", potrzebuje do flashowania kicka do mojej Ami 1200.
Nie chcę być piratem i nie szukałm tego kicka na sieci.
Z góry serdecznie dziękuję.

[#5] Re: Coś z kickstartu od A4000T?

@Thaddeus, post #4

:) :) Nie chcesz być piratem? No to kup A4000 lub ROM dla A4000. :)
A tak na poważnie. Jak chcesz wykorzystać tą część ROMu w A1200 ?
[#6] Re: Coś z kickstartu od A4000T?

@Thaddeus, post #4

Ale dowaliłeś. A co to ma do rzeczy, czy ściągniesz z sieci, czy ktoś prześle? I tak będziesz piratem.

[#7] Re: Coś z kickstartu od A4000T?

@Thaddeus, post #1

kicka nie mam, ale jak bede mial to dam znac.
z ciekawosci zapytam po co tobie ten findwb?

ja nowy workbench.library mapuje blizkickiem.

[#8] Re: Coś z kickstartu od A4000T?

@] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [, post #7

Do "zrobienia" kickstartu "3.9" do mojej Ami 1200, mam tylko turbo jak w podpisie i nie mogę mapować z pliku.
Sprawdziłem tak przygotowany w Remusie kickstart pod WinUAE.
Pokazuje się logo, po "włożeniu" dyskietki pokazuje, że mu brak workbench.library.
W opisie do Remusa bądź RomSplita napisane jest żeby wykorzystać findwb z kicka 40.70 z Ami 4000.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem