[#1] Zorro II A1200
Czy Zorro II po podłączeniu do Amigi 1200 powinny być wykrywane w bot menu ????
[#2] Re: Zorro II A1200

@Kuznoo, post #1

Same ZorroII chyba nie, dopiero jak podłączysz do nich jakąś kartę to powinna być wykryta.

Ostatnia modyfikacja: 29.03.07 15:16
[#3] Re: Zorro II A1200

@amigafan, post #2

Aha ;]
I mam jeszcze jedno pytanie ;] Bo jak podłączam Karte Oktagon to wyświetlają mi sie 2 urządzenia w bot menu dla czego sie tak dzieje ????
[#4] Re: Zorro II A1200

@Kuznoo, post #3

Czasem karta jest widziana jako kilka urządzeń.
Oktagon ma zdaje się:
2049 / 5,8
2092 / 5,8
Polecam stronę http://amiga.resource.cx/ tam przy każdym urządzeniu jest podany nr pod jakim jest ono widziane w bootmenu

[#5] Re: Zorro II A1200

@amigafan, post #4

Bo mi sie wyświetla 2x 2092 ;]
[#6] Re: Zorro II A1200

@Kuznoo, post #5

Ale zdaje się, że jedno potem ma cyfrę 5 a drugie 8 - czyli 2 różne.

[#7] Re: Zorro II A1200

@amigafan, post #6

hmmm ja mam dwie ósemki ;/
[#8] Re: Zorro II A1200

@Kuznoo, post #7

A co do dysku na scsi czy podłączony do oktagona 2008 powinien być widziany bot menu ??? . Bo mój akurat jest nie widoczny
[#9] Re: Zorro II A1200

@Kuznoo, post #8

Dobra juz sie pokazuje jedno urządzenie przestawiłem zworki tak jak było pokazane na tamtej stronie i pokazuje mi sie 2092/5
[#10] Re: Zorro II A1200

@Kuznoo, post #8

Oktagon chyba nie daje możliwości bootowania z przyłączonego do niego dysku a tym samym nie będzie on widziany w boot-menu.

[#11] Re: Zorro II A1200

@amigafan, post #10

a co do instalacji systemu na scsi moze ktos by dał kilka wskazówek
[#12] Re: Zorro II A1200

@Kuznoo, post #11

Jak nie wstaje z oktagona to musisz boocic albo z odpowiednio spreparowanej dyskietki, albo z dysku ide

[#13] Re: Zorro II A1200

@Kuznoo, post #1

Nie, wykrywane będą ewentualne karty wpięte w te sloty.

Elektronicznie sloty ZorroII to nic innego, jak tzw. "riser" złącza procesora A1200.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem