A wiec niedlugo bede mial Hombre, dzieki uztkownikowi stad ;]. I pytam sie juz na wyrost jak dziala adf sender terminal i czy 512 chip i 512 slow wystarczy ? Oczywiscie mam kabel null modem, polecenie znam jakie trzeba zapodac. Tylko czy tyle pamieci wystarczy ? Aha bede uruchamial to bezposrednio z dyskietki startowej Hombre, wiec bede mial maly przesyl danych - fabrycznie jest ustawione na 9600, ile taki adf bedzie sie przesylal ?
@Edit A jesli bym mial workbench, to moglbym zwiekszyc transwer, prawda ? Jaka komenda ?? ;> Workbench 1.3 naturalnie.
A i czy z zaladowanym Wb 1.3 starczy pamieci, by przeslac takowego adfa ?
@Edit 2 : Problem z Wb 1.3 juz znam. Transwarp sam sobie potrafi przestawic szybkosc, bez grzebania w wb. A wiec zostaje 1 pytanie Czy 512 chipu i 512 slowu starczy do przeslania adf ? I w ogole jak dziala ten program, mi wydaje sie, ze transwarp traktuje ser: jako dysk twardy/stacje dysku i poprostu z niego pobiera adfa. Tak jak xcopy jak sie ma 2 stacje dyskow, poprostu przekopiowywuje z jednej na druga nie wgrywa nic do ramu z tych dyskietek. Mysle, ze tak dziala transwarp i adf sender terminal, ze poprostu trans uwaza ser: jako stacje dyskow/dyskietek i nawet nie wgrywa do ramu tego adf'a. Ale moge sie mylic, jak cos to mi wytlumaczcie :PP.
Ostatnia modyfikacja: 05.04.07 19:55