[#31] Re: Jakie macie amigi ?

@Daclaw, post #30

Jak masz tyle amig 1200, sprzedałbyś którąś ^^ Po co ?

Napisałem tutaj:

http://q3lover.ovh.org/viewpage.php?page_id=9

[#32] Re: Jakie macie amigi ?

@Bagheera, post #31

Jak masz tyle amig 1200, sprzedałbyś którąś

Nie. Niby dlaczego miałbym?
[#33] Re: Jakie macie amigi ?

@Zel93, post #1

byś umył tę Amigę brudasie :P

[#34] Re: Jakie macie amigi ?

@Daclaw, post #32

Daclaw napisał(a):

> Nie. Niby dlaczego miałbym?

Z miłości do Amig i dbałości o żywotność sceny?

[#35] Re: Jakie macie amigi ?

@Bagheera, post #34

Z miłości do Amig i dbałości o żywotność sceny?

Scenie (??) do przeżycia nie są niezbędne moje Amigi, wystarczą te, które są np. na Allegro. A z miłości do nich wolę nie wypuszczać ich z rąk. U mnie przynajmniej są bezpieczne. Perspektywa oddania którejś jakiemuś młodemu gniewnemu, który, zamiast uszanować piękny stan i oryginalne plomby, natychmiast maszynę potnie, powierci, upchnie buciorem w pecetowym towerze "przerobionym" siekierą, po czym i tak w bliższej lub dalszej przyszłości zjara, nieszczególnie mi się widzi.

Nie bierz tego do siebie - piszę tak, bo wiele już w tym środowisku widziałem.
[#36] Re: Jakie macie amigi ?

@Daclaw, post #35

Spoko, nie wziąłem :), nie musiałem, bo ja do takich gniewnych nie należę (chodź raczej młodych na tej scenie)

Może i masz rację, jak ktoś będzie miał ją szanować, to zapłaci tyle ile trzeba, nawet gdy Amigi będą naprawdę żadkie :)

[#37] Re: Jakie macie amigi ?

@Zel93, post #1

[#38] Re: Jakie macie amigi ?

@C2H5OH, post #23

Narazie prubuje amigować :P, niemam żadnej amigi poza tą emulowaną:D, ale mam c64 xD, troche jej daleko do a1200, ale daje wiele radosci :D

[#39] Re: Jakie macie amigi ?

@Daclaw, post #35

Zgadzam sie z tym, dałem dla kuzyna(niemieli kompa) swojego pierwszego kompa, a sam kupiłem se nowego, po pewnym czasie sie zepsól(wywalił sie windows) i go wyżucili za płot ;(. Tak samo bylo z nesem, kosztował mnie 700 zl a rodzinka go spaliła ;(

[#40] Re: Jakie macie amigi ?

@arti4-92, post #39

Ami 1200 / Apollo 040/40 / 16mb

[nie działa stacja dyskietek HD, i slot przez cholerne poprawianie cholernego Apollo raz ją łapie a raz nie]

[#41] Re: Jakie macie amigi ?

@C2H5OH, post #37

FG24 też mam :D, jeśli chodzi o dadatki do ami to mam FG24, Sampler Stereo (Elsatu), i zewnętrzną stację dyskietek (DD niestety) CA-880(chyba) :)

@C2H5OH
Trochę to dziwnie wygląda(zdjęcie słabej jakości), monitor atari, klawiatura PC do konsolki i CD32 :P. Czy mi się wydaje czy rozszerzenie to jakieś Promodule?

[#42] Re: Jakie macie amigi ?

@reactor, post #27

zrozumieli,zrozumieli :D

[#43] Re: Jakie macie amigi ?

@C2H5OH, post #37

Ładny monitor. I dobra cyfrówka wykonująca zdjęcie ;).

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem