No to się zdziwłem. Pierwsze słyszę. Faktycznie trudno to znaleźć nawet znając nazwę, bo Google woli podsuwać jakieś komercyjne deperele, mimo że ewidentnie nie mają związku z tym co się wpisze.
Pytanie co zostalo zaimplementowane. Bo jesli chodzi o SCSI i CDRomy to oczywiscie istniały w 1989, pytanie kto napisal filesystem do obslugi CD?. Czy pozwalal na bootowanie?
Proponuję Wam podnieś do góry swoje CDTV i spojrzeć na nalepki na dole. Na mojej jak wół stoi "Made in Japan". Układy specjalizowane do obsługi CD-ROM'u są produkcji SANYO. Mówi Wam to coś?
Widziałem "to" wczoraj w jakiejś grupie na twarzoksiążce, gdzieś też widziałem odpowiedź Dave Haynie, ktoś zapytał go czy coś o tym projekcie wie. Odpisał - Nope. No idea.
Ostatnia aktualizacja: 05.10.2018 21:09:39 przez waldiamiga
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies
(ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach.
Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy
niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki
internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.