kategoria: A1200
[#31] Re: Obudowy Amiga 1200 - wersja CD32 - WYSYŁKA

@rafcez, post #30

Gdyby ktoś chciał obudowę sprzedać to jestem chętny na zakup.
[#32] Re: Obudowy Amiga 1200 - wersja CD32 - WYSYŁKA

@Kefir_Union, post #31

Ewentualnie mogę się zamienić za czarną lub w rozliczeniu dać oryginalną białą (ładna, niepożółkła).

Ostatnia aktualizacja: 04.02.2019 19:57:59 przez Kefir_Union
[#33] Re: Obudowy Amiga 1200 - wersja CD32 - WYSYŁKA

@WojT_GL, post #1

W związku z tym, że część ludzi czekała z dostarczeniem obudowy aż dotrą klawiszki... noi klawiszki dotarły, i z moich obliczeń oraz zapisków wynika, że WSZYSCY powinni już mieć u siebie obudowy CD32.

Podaję ponownie link do skoroszytu na Google: link

Zerknijcie tam do tej prawej części gdzie jest lista ludzi, którzy zamówili/otrzymali obudowy.
Pomarańczowy kolor oznacza, że paczucha została wysłana. Proszę potwierdźcie mi na mojego maila (wjancz@gmail.com), że dostaliście paczkę z obudową CD32 i jesteście zadowoleni :) Dzięki
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem